NIKAD DOŽIVLJENO IZDANJE ŠPRAJCA! Sve je potpuno oduševio povratkom na ekrane, ovo je razlog tome

Foto: Facebook

Zoran Šprajc u petak se vratio na male ekrane s tjedan dana zakašnjenja ponovno se pojavio u emisiji ‘Stanje nacije’ nakon ljetne stanke ali ovog puta svoje je odijelo zamijenio luđačkom košuljom.

RTL-ov voditelj emisiju je najavio u obliku razgovora sa psihijatrom pa je u skladu s tim na snimanje došao u luđačkoj košulji što je izazvalo salve pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

“Znači ludilo”, “Večeras imam što gledati”, “Ovaj čovjek je genije”, “Ti si jedini muškarac zbog kojeg sam budna iza 22. Požuri, čekam te” neki su od oduševljenih komentara.

Podsjetimo, Šprajc je prije tjedan dana objavio da se termin emitiranja nove jesenske sheme emisije odgađa za tjedan dana zbog bolesti. “Terapija već daje prve rezultate i trebali ste ih vidjeti večeras u 2215 ali nažalost nakon terapije glave jutros se pokazala potreba za terapijom grla i povišene temperature. Kažu da će potrajati par dana, ali kad nakon toga progovorim neću stati do kraja sezone. Vidimo se idući petak u 2215”Facebook Comments

Loading...
DIJELI