NEZABILJEŽEN POTEZ NA HRVATSKOJ ESTRADI! O tome svi bruje:Domenica izvela nešto dosad neviđeno

Foto:Ivo Čagalj/Pixsell

Jedan potez na estradnoj sceni izazvao je medije da se raspišu o tome. Mlada pjevačka  zvijezda Tonike i Tonća Huljića Domenica Žuvela izvela je doista  nesvakidašnji potez.

Diljem Zagreba osvanuli su plakati kojima Dokenica najavljuje koncert u zagrebačkoj Areni, mjestu koje znači ‘komercijalnu potvrdu’ za izvođače iz čitave regije. Posebnost njezina koncerta je sam datum – Dokenica će u Areni nastupati 2030. godine, za osam godina.

Arenu Zagreb je rezervirala za 8. studenog 2030. godine, na svoj 38. rođendan. To je prvi put da se nešto takvo dogodilo u Hrvatskoj a vjerojatno i šire, da je netko najavio koncert čak osam godina unaprijed.

“Ja sam nekako uvijek bila optimist i vjerujem u bolju budućnost, i ovaj datum i ova godina je točno to. Vjera da će jedan dan za sve nas biti puno bolje. Nešto svjetlije pozitivnije. Veselije”, objasnila je Domenica ovaj nesvakidašnji marketinški potez za In Magazin. “Na koncertu ćemo sigurno pjevati pjesme koje još nisu napisane koje još ne postoje, ali imamo svakako posla oko toga”, dodala je Domenica.
Ako netko doista misli da je sve šala, doista nije što se vidi i na stranici Eventima. Koncert je najavljen, a već se mogu kupiti i ulaznice.

 “Bit će to veliki spektakl koji će objediniti sve što sam dosada napravila, ali i ono što vam tek spremam idućih godina. Puno je neostvarenih ideja i planova pa da samo polovinu ostvarim bit će koncert za pamćenje“, kaže Domenica na službenim stranicama Eventima.

“Prve reakcije tima bile su da je to iznimno smjelo, da sam hrabra, a onda kako smo više razgovarali o koncertu i malo prebirali po počecima i svemu što smo dosada napravili, zaključak je čak bio i da sam suzdržana“.

“Nikada se nije vidjela izvan glazbe i smatra glazbu svojim životnim pozivom. Ova magistrica glazbene kulture uživa u karijeri koju strpljivo gradi, ulaže u nju silnu energiju i nijednog trenutka nije požalila što se odlučila za pjevačku karijeru. Uvjerena je da će u ovih osam godina koliko ju dijeli od koncerta u Areni, kao i dosada postupno graditi svoju glazbenu priču kojoj će puna Arena biti prirodan nastavak”, stoji u opisu koncerta.

Na YouTubeu  Domenica bilježi milijunske preglede zahvaljujući hitovima poput “Vidi se iz aviona” i “Ljubavna limunada”. Iza nje je zasad jedan studijski album  (“Ćiribu Ćiriba”).

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI