NEODOLJIVA KINDER BUENO ROLADA! Zbog bogatog kremastog punjenja i meke teksture djeca je naprosto obožavaju

Kinder bueno rolada po mnogima je jedna od najboljih rolada bogatog kremastog punjenja. Lako i brzo se priprema, a još brže nestaje sa stola!

Sastojci:

7 jaja
100 g šećera
80 g glatkog brašna
20 g kukuruznog škroba
1 čajna žličica sode bikarbone
100 g vrhnja (30% masti)
1 čajna žličica šlagfixa
300 g svježeg sira s malo masnoće
50 g šećera u prahu
5 pakiranja Kinder Bueno White
1 žlica šećera
3 žlice kakaa u prahu

Priprema:

Pjenjačom izradite jaja i šećer. Pomiješajte brašno, kukuruzni škrob i prašak za pecivo, dodajte u smjesu od jaja i kratko umiješajte pjenjačom. Smjesu ravnomjerno rasporedite na lim obložen papirom za pečenje. Pecite 8–12 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 200 °C. U posudi umutite vrhnje sa šlagfixom. Dodajte sir i šećer u prahu. Izrežite Kinder Bueno na male komadiće i dodajte u smjesu. Stavite jednu žlicu šećera na čistu kuhinjsku krpu. Izvadite tijesto iz pećnice, pustite 5 minuta, a potom skinite papir, zarolajte krpom, pustite da se potpuno ohladi, a potom odrolajte i namažite kremom. Smjesu kreme ravnomjerno rasporedite po biskvitu. Zatim pažljivo zarolajte u oblik rolade. Pospite kakaom u prahu i poslužite.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI