NAPETO JE NA SUĐENJU: Poroti predstavljeni dokazi u parnici Johnnyja Deppa protiv bivše supruge

Foto: Twitter

Filmska zvijezda Johnny Depp sa svojim odvjetničkim timom predao je u utorak sudskoj poroti na uvid materijale iz tužbe za klevetu protiv bivše supruge Amber Heard.

U uvodnoj riječi potvrđeno je da Depp traži odštetu u iznosu od 50 milijuna dolara.

Naime, poznati glumac tvrdi da ga je bivša supruga oklevetala kad je napisala članak u Washington Postu u prosincu 2018. godine u kojemu tvrdi da je preživjela obiteljsko zlostavljanje.

“Odlučila je lagati o svojemu suprugu zbog osobne koristi. Na taj je način Amber Heard zauvijek promijenila život gospodinu Deppu, narušivši njegovu reputaciju”, rekao je Deppov odvjetnik Benjamin Chew.

“Čut ćete od njega kakav je užasan utjecaj to imalo na njegov život”, dodao je.Odvjetnica Amber Heard, Elaine Bredehoft kazala je kako je Johnny Depp tijekom putovanja 2015. vukao po podu Heard, te ju je gušio i udarao šakama i nogama, a zatim “počinio nasilnu penetraciju bocom”.

“Gospodin Depp će otići u grob znajući da će, što god da napravi uvijek biti onih ljudi koji će vjerovati da je zlostavljao svoju suprugu”, kazala je poroti Camille Vasquez, koja zastupa Deppa.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI