NA OVO SE OD NJE NISMO BAŠ NAVIKLI: Otkriveno zašto je Severina pred tisućama ljudi pjevala u pamučnoj trenirci!

Foto: Instagram

Severina je održala prvi koncert nakon odmora na egzotičnim Maldivima i to u Brčkom. I sama često na svojim koncertima za publiku napravi performans popraćen zanimljivim kostimima, ovog je puta za građane Brčkog  nastupala u pomalo neočekivanoj kombinaciji – širokoj pamučnoj trenirci.

“Ovo je prekrasan Trg mladih u Brčkom, gdje sam prvi put pjevala u ponedjeljak navečer. To je bila velika ljubav na prvi pogled. Prepun Trg mladih, vaše ruke i pjevanje zauvijek će mi ostati u srcu. Bilo je hladno, ali to nas nije spriječilo da to bude baaaš dobra noć”, napisala je Severina prije nastupa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)Prema pisanju portala Times.ba, Severina je planirala zapjevati u bojama ukrajinske zastave, ali je jedan političar u tome spriječio.

‘Domaćin iz Vlade Brčko distrikta BiH primijetio je što se sprema pa je hitno od organizatora tražio da se to ne smije dogoditi i da izvođač ne smije u tom izdanju izaći na pozornicu Brčko distrikta BiH i tako nastupiti”, navodi Times i dodaje da je siva trenirka koja je izabrala za nastup zapravo rezultat zabrane plave trenirke sa žutim detaljima’, piše bosanski Times.

Severina se prije koncerta fotografirala s obožavateljima u odjeći plave i žute boje, a dva dana uoči koncerta pozvala svu svoju publiku da slijede njezin primjer.

O incidentu se nije oglašavala, već je zahvalila publici što su došli u velikom broju na njezin koncert.

Jedan dio obožavatelja  je svojim stylingom oduševila, dok se nekima to baš i nije svidjelo.

‘Mogli ste ispoštovati ljude i obući se prikladno. Kultura’, ‘Što je napadate? Možda nije imala novaca za haljinu i hlače ili nešto što dolikuje takvoj zvijezdi. Sad će kupiti kad je skupila novce s ovog koncerta’, komentirali su neki pratitelji.

Severinina vojska fanova kritičarima nije ostala dužna. ‘Zašto ste toliko svi opterećeni time što je žena nosila na koncertu? Možda kada bi se informirali o tome u čemu je zapravo došla na koncert i da se morala presvući, ne biste ostavljali ovako nepromišljene komentare’, napisala je komentatorica.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI