‘MULTIPRAKTIK’ ŠKORO OTVORIO DUŠU: Izbacio je novi singl, a u politici žali samo za jednim

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Nakon što je objavio novi singl “Daj još jednu”, Miroslav Škoro za Novu TV progovorio je o nedavno proslavljenom 60. rođendanu te o svojoj glazbenoj, ali i političkoj karijeri.

“Puno toga je bilo zanimljivo u karijeri. Krenem u jednom smjeru pa odem u drugom, trećem… I sad nakon cijele ove priče i nakon korone i ovog svega što se dogodilo, zove mene Siniša Vuco i kaže on meni ”Prijatelju, Vuco je iz Trilja, tvoj brat, slušaj, nema toga šta dobra pisma ne mere popravit!”, kazao je.

Također, često se susreće i s pitanjem ”politika ili glazba”?

”Moj posao je glazba, moj posao je skladanje, jednim dijelom ide i u poduzetništvo, a što se tiče politike u njoj ću uvijek biti na način da želim biti odgovoran, prije svega prema svojoj djeci, prema svojoj obitelji, prema svojim prijateljima, mjestu u kojem živim, državi u kojoj sam se rodio i ako netko misli da će mirno spavati nakon toga što sam ja počeo više pjevati, neću ja prestati pričati ono što je istina, i ono što treba promijeniti i ono što će nas učiniti boljim društvom”, odgovorio je.

Ipak, ima nešto u politici i za čime žali.”Ja nisam uspio izmotivirati ovaj dio ljudi koji na koji sam računao, a to je tih 56% ljudi, ja bih rekao i 60, koji ne izlaze, koji su indiferentni”, kazao je.

Ističe da je njegovo zanimanje – Škoro.

”Ako želite zaraditi neke pristojne novce, onda je jako dobro neki svoj talent na neki način probati unovčiti. To sam ja doktorirao, ja se time bavim, ja bih to volio danas sutra djeci to predavati”, naglasio je.

Pomaže i drugima kad god može. Sredstva prikupljena na velikom koncertu u Lisinskom, točnije, 50 tisuća kuna, donirao je jednoj potrebitoj obitelji za izgradnju doma koji je stradao u potresu.

Novi singl ”Daj još jednu” Škoro će predstaviti na požeškom festivalu Zlatne žice Slavonije. Više o samoj pjesmi pročitajte ovdje.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI