MOGLO BI BITI JAKO ZANIMLJIVO: Predstavljeni novi parovi showa ‘Zvijezde pjevaju’! Ima i nekih novih zanimljivih lica

Foto: Renato Branđolica za HRT

8. listopada na HRT-u kreće 11.sezona showa ‘Zvijezde pjevaju’, koja donosi i novu energiju, novu scenografiju, neke nove žanrove, zanimljive zvijezde, dinamičniji žiri, najavili su s HRT.

Tim povodom predstavljeni su i ovogodišnji parovi koji će se boriti za naklonost publike i žirija.

Zajedno će zapjevati sportska novinarka Mila Horvat i Lara Antić Prskalo, glumica Jelena Miholjević i Zoran Prodanović Prlja, influencer Marco Cuccurin i Mia Negovetić, kineziolog i glumac Mario Valentić i Antonia Matković Šerić, književnica i prevoditeljica Ivana Šojat i Goran Bošković, novinarka Matea Šeparović (ex Dominiković) i Bojan Jambrošić, glumac Goran Grgić i Ivana Kindl te glumac Domagoj Janković i Alen Đuras.

Već dobro poznatim mentorima ove se sezone pridružuje troje novih, Mia Negovetić, Alen Đuras i Zoran Prodanović Prlja.

“Kako su gledatelji odlično prihvatili prošlosezonski novitet muško-muškog i žensko-ženskog para, odlučili smo ponoviti te kombinacije, a ponovit ćemo i sezonu od sedam epizoda s posebno uzbudljivim finalom u kojem se u dva kruga dolazi do pobjednika. Lani je takvo finale izazvalo oduševljenje – te nema razloga da ga ne ponovimo i u 11. sezoni”, rekla je urednica showa Uršula Tolj.Tri su nova žanra, odnosno dva: hip hop i šansona, a mjuzikl se vraća nakon što ga dvije sezone nije bilo. Ostali žanrovi su dobro poznati: balada, rock, dance, funk i pop.

Došlo je i do promjene u sastavu i broju članova ocjenjivačkog suda. Ocjene i komentare ove će sezone davati dobro nam poznati Danijela Martinović i Marko Tolja, kojima će se pridružiti prošlosezonski pobjednik – Mario Battifiaca koji će zamijeniti Juricu Pađena.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI