MLADEN GRDOVIĆ ISKRENO PROGOVORIO O RAZVODU: ‘Ja i Brankica više nismo zajedno, ona živi kod svojih…’

Foto: Luka Gerlanc

Zadarski pjevač Mladen Grdović službeno se razveo od supruge Brankice prije dvije godine, a sada je prvi put progovorio o razvodu.

Više je puta prekidao i mirio se sa suprugom Brankicom, no njihov brak službeno je okončan prije dvije godine. Brankica i Mladen više su se puta mirili i razilazili.

“Naše su duše jedno tijelo, mi smo jedna duša, iako smo gotovo u svemu različiti. Izgubio sam ponos, izgubio sam ono što su me mater i ćaća odgojili, sve sam izgubio. A nemam što Brankici, ona više ne reagira na mene, ima pravo, dajem joj ponos. Dajem joj ponos i svakoj ženi koja može takvu budalu držati, a dobar čovjek”, govorio je Grdović 2021. godine.

Iako je on ranije ove godine tijekom gostovanja na Anteni Zadar tvrdio da su se pomirili  i da mu je oprostila  sada je iskreno progovorio o razvodu i potvrdio da više nisu skupa.

“Sve je fenomenalno. Brankica i ja u dobrim smo odnosima. Ona živi kod svojih, ja sam u svojoj kući u Arbanasima. Ona je i dalje dio mog života iako više nismo zajedno”, kratko je kazao je Grdović za Slobodnu Dalmaciju.Brankica i Mladen vjenčali su se 1996. godine u Las Vegasu, a na vjenčanju im je bilo 20-ak gostiju i pjevaču je kum bio slavni košarkaš Stojko Vranković.

 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI