MIŠO GROF OPET UDARA: ‘Nikolina mi je ubila dijete, od mene neće dobiti ni dinara od mene’! ‘Ako progovorim, ide u zatvor’

Foto: Pedja Milosavljevic/Cropix

Nikolina je ubila mog sina! Ona je tražila kuće, putovanja, bazene, lokale, firme… Trošila je nenormalne količine novca. Vidoje je školovao njenu kćer iz prvog braka u Londonu i financirao joj ljubavnike, rekao je Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, piše Kurir.rs.

“Nikolina je s Vidojem bila samo zbog novca, njih dvoje više od dvije godine nisu spavali zajedno. On bi došao u Zagreb, donio joj novac koji je tražila, i onda otišao spavati u hotel. Ta žena je bila nezasitna, tražila je stan u Londonu, njeni psi su išli na manikuru, neprekidno je pokretala neke biznise, proputovali su pola svijeta zajedno.

Kada više nije znala šta će s novcem, bacala ga je na gluposti, tijekom braka mu je potrošila milijune eura. Sinu nikada nisam rekao ni riječ, želio sam samo da on bude sretan, iako sam bio svjestan svega. Međutim, ja njenom krivicom više nemam dijete i ne želim šutjeti”.

“Tvrdim da mi je ta žena ubila dijete, isključivo zbog njenih hirova je on umro u 43. godini života. Imam dokaze za sve što pričam. Otkako je upoznao Nikolinu, Vidoje je vodio dnevnike. Pet ogromnih dnevnika je u mom vlasništvu, stoje zaključani u sefu, a ona očajnički pokušava doći do njih.

“Traži mi da joj dam sve Vidojeve spise, telefone kao i jedan njen planer koji je kod mene. Tu piše s kim se, kada i gdje nalazila. Možete pretpostaviti da, naravno, Vidoja u tim planovima nema. Od toga se može napraviti ozbiljna knjiga, ali ne planiram još uvijek objaviti te dokaze. Moj sin se nije ni ohladio, previše je rano”, govori grof Ristović.
“Ja svoje unuke obožavam. Una je jedna divna djevojčica, ne znam kako je uspjela od onako zle majke da bude takva. Ona je još jako mala, nije svjesna svega. Mogu reći da će biti osigurana do kraja života, ništa joj neće nedostajati, ali Nikolina neće dobiti dinara od mene”, zaključio je Ristović.
Facebook CommentsLoading...
DIJELI