LJUBITELJICA NJEGOVOG LIKA I DJELA: Staša je nova Vučićeva uzdanica u Skuštini, šefa je već pretekla u jednoj stvari

Foto: Instagram

Vladajuća stranka u Srbiji Vučićev SNS svake godine bilježi sve veći broj zastupnica kao i sama Skupština Srbije. Nova zastupnica Vučićeve Srpske napredne stranke Staša Stojanović, strelovito je postala poznata zbog neobičnog ponašanja tijekom konstituirajuće sjednice zastupničkog tijela. Te se vrlo brzo dogodilo da njene objave i slike na društvenim mrežama privuku veliku pažnju.

“Narodna poslanica Republike Srbije. Samo ću reći da ću biti najbolja verzija sebe, nastavit ću se uspoređivati samo sa sobom jer put koji sam prošla, školu koju sam stekla i svakodnevni život koji živim vjerujem da su vrijedni ne samo ovoga već i svega što znam da me čeka u budućnosti”, napisala je na Instagramu.

“Zahvalnost koju osjećam prema ljudima koji su bili tu za mene pokazat ću na svoj način, a to je lojalnost i borbenost. Hvala prijateljima, ali i neprijateljima koji su od mene napravili ovo što jesam”, dodala je.

No, nekima se njezino naslikavanje nije baš pretjerano svidjelo pa su je napali no i na to je imala spreman odgovor.

“Kakva dobrodošlica za prvi dan skupštine. Cijela Srbija piše i priča kako sam se, Bože moj, USLIKALA. Svi se slikaju, snimaju, daju izjave, prave konferencije, a meni žele nametnuti da je SLIKANJE zabranjeno?! Ej, snimka prije početka koju želim imati za uspomenu, to mi žele zabraniti?! Luđaci”, napisala je Staša.Pregledom njezinog Instagram profila može se lako zaključiti da je Staša ljubiteljica lika i djela šefa svoje stranke, predsjednika Aleksandra Vučića, a u jednoj stvari već ga je i pretekla. Naime, objavila je jednu fotografiju na kojoj se vidi kako je posjetila Jasenovac.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Сташа Стојановић (@1.stasa)

Facebook Comments

Loading...
DIJELI