KREMASTI KOLAČ S BRESKVAMA NA ŽLICE! Osvježenje u tren oka: Uživajte u neodoljivom okusu

Ukusan kremasti kolač s breskavama pripremite uz nekoliko jednostavnih koraka i uživajte u neodoljivom osvježenju1

Sastojci:

Za biskvit:
6 jaja
6 žlica šećera
6 žlica brašna
1 prašak za pecivo
Za kremu:
1 l mlijeka
3 pudinga od vanilije
10 žlica šećera

3 kisela vrhnja
kompot od bresaka ili marelica
500 ml slatkog vrhnja

Priprema:



Pripremite biskvit: izmutite jaja sa šećerom pa dodajte brašno s praškom za pecivo. Pecite u zagrijanoj pećnici na 180 stupnjeva. Izvadite biskvit iz pećnice i odmah ga zalijte sokom iz kompota te posložite breskve narezane na četvrtine ili polovice. Pripremite kremu. Skuhajte puding sa šećerom i odmah dodajte vrhnje. Dobro izmiješajte i odmah izlijte preko biskvita. Dobro ohladite i premažite umućenim slatkim vrhnjem.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI