KORČULA I VELA LUKA OPET ĆE SE PRISJETITI OLIVERA: ‘Trag u beskraju’ za četiri godine otkad nije s nama

Foto; Ranko Suvar/Cropix

Bliži se četvrta godišnjica smrti neprežaljenog Olivera Dragojevića, a tim povodom Općina Vela Luka organizira veliki koncert Trag u beskraju u čast pjevaču.

‘Uskoro ćemo se ponovo sresti u Veloj Luci i slaviti život našeg Olivera. Ove godine očekuje vas bogatiji glazbeni program i koncert ‘Trag u beskraju’ 29. srpnja na novoj lokaciji i u potpunosti otvoren za javnost. Podsjetite se što to bješe ljubav i bar na tren biti zaljubljen…’, poručili su iz organizacije.

U utorak, 26. srpnja, u 17.30 sati u programu je koncert na trajektu Korčula koji plovi na relaciji Split – Vela Luka. Nastupaju Dupini, Petar Dragojević i mladi glazbenici.

Za srijedu, 27. srpnja, u 21 sat zakazano je otvorenje izložbe ‘Oliver, Split i Luka u djelu Lili Gluić’. Održat će se u Centru za kulturu Vela Luka.

Na dan obljetnice smrti, u petak, 29. srpnja, u 9 sati planirano je polaganje vijenca na mjesnom groblju sv. Roka, u 10 sati recital u Crkvi sv. Josipa, kada nastupaju Matija Cvek & Ante Gelo & Kvartet Sequentia. Tog dana u 21 sat počinje koncert ‘Trag u beskraju’ na rivi uz direktan prijenost na prvom programu HRT-a. Nastupaju: Zorica Kondža, Doris Dragović, Tedi Spalato, Petar Grašo, Petar  Dragojević, Eli Žuvela, Iva Ajduković, Jure Brkljača, Matija Cvek, Igor Drvenkar, Alen Đuras, Sabrina Hebiri, Dino Jelusić, Marko Kutlić, Stjepan Lach, Lorena Bućan, Josip Palameta, Dino Petrić, Bruna Oberan, Kvartet Sequentia.Sljedećeg dana, u subotu, 30. srpnja, u 21.30 sati počinje koncert ‘Vrijeme ljubavi’ na pijaci ispred Crkve sv. Josipa. Nastupaju Zorica Kondža i orkestar Joška Banova. Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Entrio.

Jazz večer na pijaci ispred Crkve sv. Josipa u programu je u nedjelju, 31. srpnja, od 21.30 sati. Nastupaju: Gibonni, Matija Dedić, Dražen Bogdanović, Marko Ramljak, Marko Reljanović, Branimir Gazdik. Ulaznice su dostupne na Entriu.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI