KOLINDA JE NADMAŠILA SAMA SEBE: Bivša predsjednica zablistala u New Yorku, nikada nije bila u izazovnijem izdanju

Izvor: Kolinda Grabar Kitarović/Facebook

Uz premijera Andreja Plenkovića i ministra vanjskih i europskih poslova Gordana Grlića Radmana Hrvatsku u Un predstavlja i bivša predsjednica Kolinda-Grabar Kitarović. U posljednjim objavama na društvenim mrežama posebno je oduševila pratitelje kako brojnim postignućima, tako i svojim modnim kombinacijama te svježim, mladolikim izgledom, a sada je otišla i korak dalje.

Čini se da bivšu predsjednicu nismo nikad vidjeli u izazovnijem izdanju od onoga u kojemu se pojavila na večeri “Global Citizen Awards” Atlantskog vijeća, koja se svake godine održava tijekom tjedna Opće skupštine Ujedinjenih naroda u New Yorku, gdje se odaje priznanje globalnim čelnicima koji su dali izniman i osebujan doprinos jačanju transatlantskih odnosa.

Grabar-Kitarović je na svom Facebook profilu poručila kako je došla odati počast mirotvorcima u ratnom vremenu, a za tu prigodu odabrala je romantičnu, svjetlucavu haljinu koja je istaknula njenu vitku figuru, te lagani makeup koji je dodatno istaknuo njen mladolik izgled.

Ranije je Grabar-Kitarović objavila fotografiju na kojoj je pozirala ispred Spomenika mira hrvatskog kipara Antuna Augustinčića u New Yorku.



“Mir je bitan preduvjet za budućnost čovječanstva. Na ovaj dan ujedinjeni smo u podršci svim hrabrim ljudima širom svijeta koji se odupiru agresiji i bore se za naše zajedničke vrijednosti. Posebno se sjećamo onih koji su izgubili živote i njihovih obitelji. Održavanje zajedničkih vrijednosti sadržanih u Povelji UN-a prvi je korak u osiguravanju mira u Europi i cijelom svijetu”, poručila je uz objavu bivša predsjednica.

 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI