JOKSIMOVIĆ UOČI POVRATNIČKOG KONCERTA I 500 DANA PAUZE: ‘ Volim što se dobro osjećam u Zagrebu”

Željko Joksimović oduvijek je pojam za glazbenu kvalitetu, a svojim otvaranjem prema produkciji filmova, svoj je neizmjerni talent pokazao i u jednom od najpopularnijih filmova u regiji, filmu „Toma“. Tako je pjesma „Ponoć“ postala hit koji se pjeva na svadbama, noćnim izlascima, zabavama, a Željko je otkrio da će u Zagrebu premijerno tu pjesmu izvesti u latino izričaju.

Ovaj stopostotni sluhist u očima svojih kolega drži izuzetno visoko mjesto po kvaliteti, profesionalizmu i nadarenosti. Tako se svi hrvatski glazbenici jednoglasno slažu da se radi o vrhunskom profesionalcu, ekstremno nadarenom muzičaru i perfekcionistu.

Osvojena titula „Prva harmonika Europe“  s 12 godina nagovjestila je sjajnu karijeru tada mladog harmonikaša.

Karijera koja traje 40 godina obilježena je mnogim uspjesima, albumima, tisuću koncerata, suradnjama s mnogim glazbenicima , filmskom produkcijom, a konačno i izvrsnim poslovnim uspjesima na drugim poljima.

No, kao što Željko voli naglasiti, ipak je stvaranje glazbe njegova prva ljubav, a publika njegov najdraži gost i zato na ovom koncertu želi biti sam s publikom.Nakon 500 dana pauze od velikih koncerata, upravo je zagrebački onaj prvi pa je i uzbuđenje jako veliko.

U Zagreb se voli vraćati jer se u našem gradu dobro osjeća, emocija koju mu prenosi publika je ogromna, a on to vraća predivnim pjesmama, koncertima i ljubavi koju ima za Zagreb.

Zagrebački koncert održati će se 18.travnja u Areni Zagreb. Ulaznica još uvijek ima u prodaji, a mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima sistema Eventim kao i online  već od 140 kn.
Facebook Comments

Loading...
DIJELI