JAVILA SE I PRESRETNA KUMA DOMENIKA: “Hana i Alba su dobro, što nam je svima najvažnije’

Foto: Nikola Vilic/Cropix

Domenica Žuvela prijateljica i vjenčana kuma Hane Huljić oglasila se nakon rođenja kćeri Albe, kćeri Hane Huljić i Petra Graše. 

“Hana i Alba su dobro, što nam je svima najvažnije. Presretna sam zbog njih i veselim se kao da je dijete moje”, rekla je Žuvela, koja je već deset godina u vezi s odvjetnikom Ivanom Bačićem.

“Svakodnevno se družimo, čujemo se i nekoliko puta na dan. Hanu smatram sestrom i proživljavam sve s njom. Veselim se što nas u našem prijateljstvu čeka novo poglavlje”, ispričala je pjevačica za Story.

Inale Žuvela se osvrnula  i na koncert koji je najavila u Areni Zagreb a koji je podignuo veliku medijsku buru te se stvorilo veliko ludilo.

“Samo smo postavili jumbo plakate po cijelom Zagrebu i stavili jednu objavu na Instagramu, što je pokrenulo lavinu komentara. Još sam prošle godine rezervirala Arenu, a s obzirom na to da nitko nije toliko unaprijed najavio koncert, dugo sam razmišljala trebam li tu informaciju podijeliti sa svima. Nisam očekivala takve reakcije, ali drago mi je što je tako ispalo”, kazala je Domenica.2Iako mnogo ljudi ne vjeruje, moram reći da je to bila baš moja ideja koja je nastala još prije godinu i pol na mom koncertu. Gledajući u prvom redu djecu, razmišljala sam kako bi bilo lijepo ponovno se sresti s njima kada budu odrasli ljudi. Shvatila sam da to uopće nije daleka budućnost, nego relativno bliska pa sam odlučila priuštiti im Arenu i napraviti koncert za pamćenje” ispričala je Žuvela.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI