HRT OBJAVIO KAKO OVE SUBOTE MIJENJAJU PROGRAM: Prisiljeni smo otkazati show ‘Zvijezde pjevaju’

Foto: Facebook

Subotnja večer nakon HRT-ova Dnevnika na Prvom programu od 20.10. rezervirana je za show Zvijezde pjevaju, ali s HRT-a je stigla vijest kako je emitiranje otkazano.

“Zbog bolesti, ove smo subote, 2. travnja, prisiljeni otkazati novo izdanje showa Zvijezde pjevaju te ga odgoditi za tjedan dana. Tako će treća epizoda u kojoj će se sedam parova natjecati u izvedbama pop i rock pjesama emitirati 9. travnja u 20:10 na Prvom”, objavili su s HRT-a na službenoj Facebook stranici emisije, a umjesto popularnog showa HRT će prikazati film xXx s Vinom Dieselom u glavnoj ulozi.

Kao što je poznato voditelj emisije Kućni ljubimci Antun Ponoš i njegova mentorica pjevačica grupe ‘Bang Bang’ Lara Antić Prskalo napustili su show u prošloj emisiji.  Od gledatelja i emisije oprostili su se na kraju izvodeći još jednom poznatu pjesmu Ring of Fire. Sedam parova je ostalo u borbi za titulu najboljeg, a to su Iva Jerković i Ivo Amulić, Marina Orsag i Ivana Kindl, Areta Ćurković i Goran Bošković, Marko Braić i  Gina Damjanović, Mario Kovač i Lu Jakelić, Maja Ciglenečki i Stjepan Lach te Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca.

 Facebook Comments

Loading...
DIJELI