HRGA OPET U VELIKOM NALETU! Nitko nije ostao pošteđen u novoj objavi: ‘Kao da je dobitnik Nobelove nagrade…’

screenshot

Mirjana Hrga ponovno se oglasila na svom Facebooku i iskritizirala sve što je mogla. Od vladajućih do vodoinstalatera, svatko je dobio packu.

Objavi joj prenosimo u cijelosti:

Nikad bolji život i nikad vise ludila, u svakom smislu. Korona, potres, rat, kriza, možda bi mogao i 3. svjetski da ne bude dosadno, a ako ne izbije tu je inflacija, pa možda malo i nestašica, pa nije isključen ni ‘par-nepar’, a njive neuzorane, masline neobrane, stale prazne još njih par zna ribu upecati.

Gradovi puni ‘gospode’ i novih zgrada. Pa red je da svatko ima svoj stan. Sramota je biti majstor. A tek živjeti na selu. Borba za ‘sto litara ulja’ (ako ikako može), ‘200 kila brašna’. Glavno da je njemu, onaj do, ako zakasni neka crkne. Ali, bude li opet neka nacionalna katastrofa, evo ih prvih da pokazu ‘veliko srce’ i kao stari lopov zaljeće vlastitu pohlepu. Čudne generacije koji najradije do podne spavaju, popodne odmaraju. Ne pitaj ih i ne zahtijevaj ništa. Oni su ‘svoji’.

Onih par sto se digne da nešto popravi, kao da je dobitnik Nobelove nagrade, a ne vodoinstalater. Šutiš, sretan da se uopće pojavio jer drugog nema, jer od onih tisuća viska završenih ekonomista nikakve koristi.Normalne ljude dižeš na razinu nekadašnjih svetaca. Bas si mislim koliko nas zna zapaliti vatru ako nestane struje. Što ćemo bez Googla, Kako ostati ‘pametan’ na Facebooku? Nastavi niz. Ludo 21.stoljeće. Zanima me sto će biti sutra. I prekosutra. Ne usudim se pitati za mjesec dana. A kamoli ‘petoljetku’, napisala je Hrga u svom novom Facebook statusu.

>

Facebook Comments

Loading...
DIJELI