GRDOVIĆA HRT ŽELI OVRŠITI ZBOG NEPLAĆENE PRETPLATE: ‘Dobiju samo … koji rade s njima, ovi koji su u Hrvatskoj glazbenoj uniji, oni imaju vile po Istri’

Marko Todorov/Cropix

Na e-Oglasnoj ploči sudova osvanula je vijest da HRT želi ovršiti Mladena Grdovića zbog neplaćanja pretplate.

Grdović je za Zadarski.hr rekao: “Najviše volim gledati vanzemaljce, a HRT uopće ne gledam. Od njih nemaš nikakve koristi, a najviše zarađuju na meni. Nisam ni znao za taj račun, ali sada je plaćen. Nek’ uzmu koliko ‘oće. Ovi pošćeri u Arbanasima su malo blekasti, pa biće nisu donili papir”.

Prema prijedlogu za ovrhu, Grdović nije podmirio pretplatu za srpanj, kolovoz, rujan, listopad, studeni i prosinac prošle godine u ukupnom iznosu od 480 kuna. U lipnju je doneseno i rješenje o ovrsi za ukupan dug s kamatama u iznosu od 776,46 kuna.

“Ne znam za tu ploču, imam ja svoju. Inače su mi svi računi čisti ko suza, kao i ja, a što se ovdje dogodilo ne znam. Kažem, gledam samo History channel i svemirce, a njih nikako. Svi smo mi obični ljudi i u problemu smo uvik kad triba nešto platiti. Inače sam sebi plaćam zdravstveno i mirovinsko, nisam tija uzeti ništa od njih ka i pokojni Oliver.

Da živim vani ima’ bi’ već svoj mali helikopter s kojim bi iša’ na nastupe. Od 370 pisama što se vrte po HRT-u šta dobijem, ništa… Dobiju samo oni koji rade s njima, ovi koji su u Hrvatskoj glazbenoj uniji, oni imaju vile po Istri. Po njima bi moga’ crknuti od gladi, ne bi’ ima’ ni za WC papir”, zaključio je Grdović.Facebook Comments

Loading...
DIJELI