GLUMICA ECIJA OJDANIĆ SHRVANA VELIKIM GUBITKOM: ‘To si dočekao i ja sam se oprostila od tebe…’

Foto:Instagram

Popularna hrvatska voditeljica Ecija Ojdanić podijelila na svojoj društvenoj mreži Instagramu tužnu vijest. Nedugo nakon uskršnjih blagdana preminuo joj je otac. Ecija se od njega oprostila podužom i dirljivom objavom.

“Moj otac je bio velik čovjek u nevelikom tijelu”, započela je glumica.

“Kad smo bili mali, odgajao nas je s malo riječi, a s puno djela, koje mi djeca baš nismo do kraja razumjeli. Imali smo tatu koji je imao posao koji ga je činio ozbiljnim, ponekad i odsutnim. Mama je bila za regularne odgojne metode.

On je uvijek nastupao kod velikih lekcija koje pamtim. Najviše u životu. Odradio je kvantni skok od malog, mršavog, seljačkog dječaka koji je s 10 godina krenuo na put školovanja da bi tad dobio prve cipele i napravio kvantni skok do županijskog sudca, koji nitko od nas neće generacijama napraviti. Veliki sudac, poštenjačina, gospodar priče, kralj Kljaka!

Posvećenik obitelji, poslu i rodnoj grudi. Teško si ga mogao nadmašiti u verbalnim nadmetanjima. Ali takav, najveći šarmer i najveći čovjek od morala”.

“I kako si se lavovski borio kroz život, tako si i otišao. Čekao si da se svi okupimo za Uskrs, pa onda totalni pad. I dočekao si da se oprostim od tebe, pola sata prije odlaska. Sa smiješkom”, otkrila je Ecija Ojdanić. 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

 “Sve te vinograde ljubavi koje si zasadio u svojoj ženi, djeci, unucima, nikad neće prestati davati plodove. Mirno plovi u zagrljaj svom sinu, mami, tati, braći i sestri. A mi ćemo paziti na tvoju Mikicu, kako se ona lavovski i predano brinula o tebi zadnjih godina Volimo te, beskrajno i zauvijek. Tvoji potomci”, zaključila je uz fotografiju oca i majke u Petrovom polju.

U komentarima su joj mnogi izrazili sućut zbog gubitka i poslali poruke podrške među njima i njena kolegica Bojana Gregorić Vejzović.

Ecija je na Uskrs objavila fotografiju na kojoj pozira s cijelom svojom obitelji, a u centru je sjedio njezin otac.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI