GLUMAC UŠAO U ANALE NAKON ISPADANJA IZ PLESA SA ZVIJEZDAMA! ‘Sorry ljudi apsolutni sam pobjednik’

Foto: Screenshot Nova Tv

Asim Ugljen i Nika Jelić u sedmoj emisiji najnovije sezone showa “Ples sa zvijezdama” nisu se mogli prestati smijati zbog plesne izvedbe glumca. Marko je dao 1, Franka 6, Larisa i Igor po pet bodova. Ukupno su dobili 17 bodova. Sinoć su Asim Ugljen i Nika Jelić plesali jive.

“Nastup je zaista bio poseban i štoviše mislim da ćeš ti večeraš ući u anale Plesa sa zvijezdama na plesnom nivou”, nagovijestio je lošu ocjenu Ciboci. “Moram priznati da mi je ući u anale bila oduvijek želja”, našalio se Asim.

Larisa je bila iskreno rekla da bi voljela reći kako je glumčeva izvedba jivea bila dobra, no nije mogla. Istaknula je da je veliki uspjeh za ovaj par što su došli do gotovo polovice showa.

 

“Asime ovo je bila jedna ozbiljna borba na podiju, a trebao je biti jive. Mislim da Niki treba dati jednu desetku za mentorstvo. Iza sebe imaš nekoliko dobrih natupa, a složila bih se s Larisom da je jedan dio bio top”, komentirala je Franka.

“Ne znam zašto su oni tako negativni. Mislim da je tvoj večeras nastup bio poseban i, štoviše, mislim da ćeš ti ući u anale Plesa sa zvijezdama na svjetskom nivou”, rekao je Marko te mu je za nastup dao jedinicu. To je prvi put u povijesti da je jedan od natjecatelja u ‘Plesu sa zvijezdama’ dobio za svoj nastup takvu ocjenu.Na kraju su Asim i Nika ispali iz showa. Glumac se o svemu oglasio na svom Facebook profilu.

“Sorry ljudi, ali apsolutni sam pobjednik ovog showa. Em sam dobio prvu jedinicu u svjetskoj povijesti showa, em sam dobio i prvu desetku u povijesti od Cibocija i ušao u anale. Iwin. Zapratite me za još plesnih savjeta”, napisao je Asim na svom profilu.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI