DOBILI ŽIVČANI SLOM! TRAM 11 KIPI OD BIJESA I ŽESTOKO SE JAVILI: ‘Je*** vam je grad kad samo trap cajke i jugo sr*** imaju publiku

FOTO: Boris Kovacev / CROPIX

Zagrebački rap sastav Tram 11 trebao je nastupiti u splitskom klubu Zenta prošlu subotu, 16. srpnja. Na Facebook stranici objavili su kako je otkazan zbog ‘tehničkih problema’, no razlog se čini se ipak krije u nečemu drugom.

“Split je otkazan zbog tehničkih problema. Svi koji su kupili karte mogu ih vratiti i uzeti lovu nazad”, objavio je dvojac na svojoj Facebook stranici. No kako doznaje Dalmatinski portal pravi je razlog premali broj ulaznica, kupljeno ih je svega 15-ak.  Zbog toga su čini potpuno pobjesnili.

‘Je*** vam je grad kad samo trap cajke i jugo sranja imaju publiku, klubove i orjuna promotore, a sve normalno pljujete, naša sućut i pozdrav iz Hrvatske’, napisali su u ponedjeljak uz link svoje pjesme ‘PŠK’.

Podsjećamo, nakon brojnih kritika na račun stihova s albuma ‘Jedan na jedan’ nakladnik Menart je u siječnju ove godine prekinuo suradnju s Tramom 11 i povukao nepoželjni album iz prodaje.Facebook Comments

Loading...
DIJELI