DIREKTOR HTZ-A NA ULTRA EUROPE FESTIVALU: Očekuje se više od 150.000 posjetitelja iz 140 zemalja

Pixabay/Ilustracija

Direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić u petak će posjetiti ULTRA EUROPE festival, jedan od najpoznatijih festivala elektroničke glazbe, koji se nakon dvije godine pauze uzrokovane pandemijom, od 8. do 10. srpnja održava u Parku mladeži u Splitu.

Na poziv Hrvatske turističke zajednice na ULTRA EUROPE festival dolaze i poljska novinarka Justyna Józefa Grochal iz on line magazina Wysokie Obcasy kojeg na mjesečnoj bazi prati više od tri milijuna čitatelja; mađarski par – glumac i TV voditelj Peter Puskas Dallos te mađarska voditeljica i pjevačica Bogi Dallos.

U Split dolazi i francuska Youtuberica te influencerica Charlene Bey te Élő Bence, mađarski influencer koji je prošle godine osvojio priznanje Hrvatske turističke zajednice “Zlatna Penkala” te je 2019. godine pobijedio na Epic Week natjecanju s videom kojeg je pogledalo više od 1,5 milijuna ljudi iz 17 zemalja.

Osim ULTRA EUROPE festivala gosti će se upoznati s turističkom ponudom grada Splita i Trogira jer se navedeno putovanje organizira u suradnji s Turističkom zajednicom grada Splita i Turističkom zajednicom grada Trogira.

Popularnost ovako snažnog i utjecajnog događanja kao što je ULTRA EUROPE festival dodatno stavlja u fokus Split i okolne turističke destinacije, a jedan od glavnih ciljeva ovog posjeta dodatna je promocija Splita i okolice kao trenutnog središta elektroničke glazbe u svijetu te kao turističke destinacije bogate i raznolike ponude.Dodajmo kako se ove godine na ULTRA EUROPE festivalu očekuje više od 150 tisuća posjetitelja iz 140 zemalja. Najavljena su i 42 privatna aviona i šest megajahti s VIP gostima od Las Vegasa do Singapura.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI