DANIJELA SE VRAĆA NA SPLITSKI FESTIVAL: Pripremila je posebnu haljinu, otkrila kako je majka reagirala na njen povratak na Prokurative

Foto: Boris Kovacev / CROPIX

Ovoga vikenda održat će se 62.po redu festival zabavne glazbe Split 2022. Nakon sedam godina, na njemu će nastupiti i Danijela Martinović. Za ovaj nastup priprema posebnu haljinu koja je izrađena prema njezinoj ideji.

Duga bijela haljina s crno bijelim motivima Splita, tako je Danijela Martinović zamislila svoju haljinu iz snova za Splitski festival.

Ovu Danijelinu ideju u djelo je provela modna dizajnerica Monika Hršak.

Puno materijala, ali i vremena utrošeno je kako bi nastala haljina u kojoj će sigurno zabljesnuti na pozornici na Prokurativama.

Slike onih dijelova grada Splita koji su joj važni odlučila je istaknuti na ovoj raskošnoj haljini.”Imam dijelove grada Splita koje su na poseban način obilježile moj život i onda sam htjela da ta haljina priča priču i tu su ti punktovi moga grada koji čuvaju moje uspomene i svaka ima priču za sebe”, priča Danijela za In magazin.

Zatim je podijelila iskustvo kako je njena majka reagirala na informaciju da se nakon sedam godina vraća na Splitski festival.

‘Mama je moja izuzetno smiješna jer ja sam zaista u njenom životu, a to vjerojatno svaka mama tako doživljava, zaista djevojčica. Kad joj je Izabela rekla mama Danijela ima jednu prekrasnu pjesmu s kojom ide na Splitski festival i onda ja ona doslovno sva zabrinuta rekla stvarno, a oće li je primiti”, prepričava Danijela.

I primili su je, Danijela će u nedjelju u Splitu otpjevati svoju novu pjesmu “Fortunata”.

”Ta pjesma zaista ima ono nešto u sebi posebno, ima neku snažniju poruku”, kazala je Danijela.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI