ČAVOGLAVE SU PODRHTAVALE OD PJESME I VESELJA: Thompson organizirao feštu za Matu Bulića, koji se vratio nakon teškog zdravstvenog stanja

Foto: Facebook

Marko Perković Thompson u svojim je rodnim Čavoglavama imao posebnu i veliku feštu. A A sve u čast Mati Buliću koji je nedavno, nakon više od dvije godine i dugog oporavka od koronavirusa, iz Njemačke prvi put došao u Hrvatsku i rodnu Hercegovinu.

Kralju dijaspore naime Thompson je obećao kad se oporavi od svojih zdravstvenih problema da će mu prirediti veliko slavlje te je za tu prigodu već ranije najavio pečenog vola.

Napokon je dobio priliku taj plan provesti u djelo.

Druženju je prethodila sveta misa, na čijem je kraju fra Ivana za oltarom zamijenio Thompson kako bi, kako navodi Večernji list, govorio o svome kumu i njegovoj borbi za život, kao i o vjeri u Boga i tisućama koje je ujedinila molitva za prijatelja i nadasve velikog čovjeka Matu Bulića.Ovo mi je jedan od najdražih dana u životu! Ovdje sam s mojim kumom i brojnim prijateljima. Hvala vam! kazao je za Večernji list Bulić, koji je u Čavoglave stigao sa suprugom Zdravkom.

Na druženju u čast Mati Buliću okupili su se brojni prijatelji ne samo iz Hrvatske, odnosno Dalmacije već i njegove rodne Hercegovine.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI