BIJELA KUĆA DOBILA NOVE STANARE: Melania i Barron konačno doselili Trumpu

Screenshot / News 247

Melania i Barron su predsjedničkim zrakoplovom Air Force One u pratnji Donalda Trumpa sletjeli u zračnu bazu Andrews u predgrađu Washingtona.

U nedjelju navečer Bijela kuća je dobila dva nova stanara: prva dama Melania Trump i njezin sin Barron napokon su se pridružili američkom predsjedniku Donaldu Trumpu a stigli su u pratnji roditelja bivše slovenske manekenke.

Šest mjeseci nakon Trumpova preuzimanja dužnosti, Melania i jedanaestogodišnji sin uselili su u Pennsylvania Avenue 1600, rekao je suradnik prve dame. Američki predsjednik u srijedu puni 71 godinu.

Nakon dolaska Donalda Trumpa u Bijelu kuću ostali su živjeti u New Yorku dok Barron ne završi školsku godinu. Barron će nastaviti školovanje u privatnoj školi u predgrađu američke savezne prijestolnice, St Andrews Episcopal Schoolu.

Melania i Barron su predsjedničkim zrakoplovom Air Force One u pratnji Donalda Trumpa sletjeli u zračnu bazu Andrews u predgrađu Washingtona. Dječak se igrao zvrkom koji je trenutačno u modi.

Na tom kratkom putovanju iz Bedminstera u New Jerseyju, gdje je Trump proveo vikend u svom golferskom klubu, uz njih su bili i Melanijini roditelji, Viktor i Amalija Knavs, koji žive u SAD-u, ali svake godine odlaze u Sloveniju. Očekuje se da će se Knavsove češće viđati u Bijeloj kući jer sudjeluju u odgoju Barrona, piše britanski Daily Mail, ali ne namjeravaju se preseliti u Washington.Oni žive u stanu na vrhu tornja Trump u New Yorku a mnoge vikende provode s predsjedničkom obitelji u Mar-a-Lagu na Floridi te u Trumpovu golferskom klubu u Bedminsteru u New Jerseyu.

Nakon dolaska u Bijelu kuću Melania je na Twitteru objavila fotografiju obeliska u središtu prijestolnice koji se vidi s njezina prozora. “Jedva čekam da steknem uspomene u našoj novoj kući!”, napisala je.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI