BAJAGA SE RAZVEO U TAJNOSTI: Odluka je sve pomalo šokirala! Evo zašto se nakon 33 godine razveo od supruge

Foto: Goran Mehkek/CROPIX

Tijekom nedavnog nastupa na šibenskoj tvrđavi sv. Mihovila Momčilo Bajagić Bajaga nije skrivao svoje dobro raspoloženje.

Neki su zaključili i da je možda previše ‘virio u čašicu’, ali nitko u toj sparnoj noći nije znao za velike promjene na privatnom planu poznatog srpskog glazbenika koji je čest i popularan gost u Hrvatskoj.

Prema pisanju srpskih medija, Bajaga se u tajnosti, nakon 33 godine braka, razveo od supruge Emilije s kojom ima kćer Anđelu i sina Marka. Telegraf piše da su se razveli prije godinu i pol.

‘Jednostavno više nije išlo. On je vagao već nekoliko godina i shvatili su da je tako najbolje. Između njih već duže vrijeme nije bilo iskrica, već su zbog djece održavali skladan odnos’, otkrio je neimenovani izvor za srpski Objektiv.

Bajaga je svoju privatnost ljubomorno čuvao daleko od očiju javnosti, a jednom prilikom je ispričao kako su se on i Emilija upoznali.Vjenčali su se 1989. godine, a prije toga su sedam godina živjeli zajedno.

Emilija i Momčilo su se upoznali u autobusu. Nakon što ju je upitao želi li s njim izaći, ona ga je odbila jer ‘ne izlazi nedjeljom’. Prohodali su nakon nekoliko mjeseci, a Bajaga joj je, priznao je u više navrata, posvetio sve svoje ljubavne pjesme.

Imaju dvoje djece, sina Marka te kći Anđelu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI