15. IZDANJE INmusic FESTIVALA RASPAMETILO POSJETITELJE! Traži se soba više, iznajmljivači i ugostitelji zadovoljno trljaju ruke

Pixabay

Na zagrebačkom Jarunu u ponedjeljak je počeo 15. INmusic festival. Nastupili su američki the Killersi. U utorak nastupa mega rock zvijezda ovogodišnjeg festivala, Australac Nick Cave. Polovina posjetitelja festivala u Zagreb stigla je iz inozemstva, a o tome najbolje svjedoči popunjeni turistički smještaj, objavio je HRT.

“Popunjenost je predobra. Još se traži soba više. Nažalost mi smo skroz popunjeni što se toga tiče. Većina gostiju vrši rezervacije već od prošle godine od studenoga, nešto u siječnju i zadnje nešto u lipnju za ovaj dio godine”, rekla je Martina Bošnjak, recepcionerka.

Razloga za zadovoljstvo imaju i ugostitelji.

“Jučer je bila prva večer, danas je drugi dan, malo se vidi razlika ,ali najbolje će se vidjeti nakon zadnjeg dana kada završi cijeli festival i kada svi procirkuliraju po Jarunu”, istaknuo je Dejan Labor, vlasnik ugostiteljskog objekta.

Ovaj kulturno-turistički događaj odličan je uvod u turističku sezonu za koju mnogi smatraju da će biti bolja od rekordne 2019.Facebook Comments

Loading...
DIJELI