RIJEKA NA NOGAMA: Velikim prosvjedom za Matka napokon otkrili da nisu samo Obersnelov grad

Portal Dnevno

U srijedu poslijepodne u Rijeci je održan prosvjed za Matka Škalameru, optuženog za napad na srpskog povratnika Dobrivoja Arsića na Viškovu kod Rijeke.

Prosvjed organizira Armada, a priključili su mu se i ratni veterani. Dvije povorke prosvjednika susrele su se pred istražnim zatvorom.

Dvije i pol tisuće ljudi okupilo se na prosvjednom skupu ispred riječkog istražnog zatvora, što su ga u povodu pritvaranja Matka Škalamere organizirali Armada i udruge hrvatskih branitelja.

Članovi Armade i oni koji su na njihov poziv došli dati podršku Matku Škalameri, okupili su se ispred Hotela Bonavia odakle su uz pjevanje navijačkih pjesama mirno krenuli prema zgradi riječkog suda i istražnog zatvora.

Tamo su se susreli s kolonom prosvjednika koja je krenula s Mosta hrvatskih branitelja u organizaciji braniteljskih udruga.Organizatori su se kratko obratili okupljenima zahvalivši im na dolasku, te uz poruku ‘Danas Matko – sutra svatko’ izrazili nezadovoljstvo medijskim linčom, kako su ga nazvali, kao i radom pravosuđa i policije u ovom slučaju. Nakon pola sata, odnosno oko 20 sati, prosvjednici su se mirno razišli.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI