Novi broj otkriva: Velika drama u Škorinom stožeru i tajna ispovijest Hrvata koji je svjedočio susretu Pavelića i Hitlera u Argentini 1952.

7dnevno

Novi broj najprodavanijeg tjednika u Hrvatskoj je na kioscima. I ovaj zasigurno ne želite propustiti. Na 64 stranice, 7 Dnevno po prvi put objavljuje ozbiljne povijesne ekskluzive, raskrinkava pozadinu jednog od najkontroverznijih sukoba na političkoj sceni u Hrvatskoj kao i tajnu palače najbogatijeg čovjeka u Hrvatskoj, skrivene u centru Zagreba koja nema ni jedan prozor ili vrata.

Političku je desnicu ovih dana zadesio ogroman šok. Nakon tek nekoliko tjedana koliko je proveo na toj funkciji, Mate Radeljić otjeran je iz stožera predsjedničkog kandidata Miroslava Škore. Ovo, naravno, nije prvi put da je Radeljić ostao bez tako važne funkcije, s obzirom na to da je već jednom udaljen s funkcije savjetnika predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Naši su novinari detaljno rekonstruirali što se točno dogodilo iza zatvorenih vrata stožera, te zašto je Radeljić morao otići.

U novom broju 7Dnevno otkiva i dosad potpuno nepoznate detalje iz života i vojne karijere komodora Ivice Tolića. U dosad nepoznatim transkriptima iz ureda predsjednika Franje Tuđmana pronašli smo veliku diskusiju o Toliću i zaduženjima koje je trebao preuzeti, te otkrili kako se za njega zauzeo general Ante Gotovina koji je Tuđmanu rekao: “Tolić može biti načelnik Stožerne mornarice. On je mlad, ali i Napoleon je imao 35 godina i bio je Napoleon.”


Skandali oko Milorada Pupovca, čini se, nimalo ne jenjavaju. Tako su naši reporteri uspjeli iskopati čak četiri ozbiljna slučaja zbog kojih bi DORH morao pokrenuti istrage protiv ovog političara. Iako od sebe stalno pokušava napraviti žrtvu, postoje ozbiljne indikacije da je Pupovac umješan u malverzacije oko Tesla banke, financiranje njegovih Novosti je stalno pod upitnikom, a najunosniji zasigurno je multimilijunski nekretninski biznis u centru Zagreba.

Da nikada nije kasno za ekskluzivne informacije dokazuje i naša priča o Tončiju Čurkoviću, koji je veliki dio 20. stoljeća proveo u emigraciji u Argentini. Iako Čurković već dugo nije živ, njegovi su unuci danas odlučili s javnosti podijeliti gotovo nevjerojatnu priču njihovog djeda. Kao bogatom biznismenu u Argentinu, 1952. pristupila mu je grupa bivših časnika NDH i zamolili ga da im ustupi kuću kako bi se tamo mogao održati važan sastanak. Tonči je, naravno, pristao, no nije ni mogao sanjati što će se dogoditi. U njegovoj su se kući, nekoliko dana kasnije, susreli Ante Pavelić koji se tada skrivao u Argentini i Adolf Hitler, nacistički vođa za kojeg se mislilo da je počinio samoubojstvo 7 godina ranije u Berlinu. Ovu nevjerojatnu priču punu intriga i skrivene povijesti ne smijete propustiti.Ovo nije ni trećina sadržaja koji novi broj donosi. Krenite, zato, što prije na kioske i ugrabite svoj primjerak 7Dnevno i pročitajte svu istinu koju morate znati ovaj tjedan. Ali, zapamtite, 7Dnevno je najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj. Zato požurite, prije nego što se rasproda.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI