DUBOKO UDAHNITE! Stravično otkriće u novom broju: Medvedov pomoćnik činio je veće užase od premlaćivanja kćeri

7dnevno novi broj

U petak, 23. kolovoza gotovo sva prodajna mjesta u Hrvatskoj i dijaspori, bit će obogaćena za najnoviji broj tjednika 7Dnevno koji i ovoga puta donosi mnoštvo političkih intriga za koje ne znate, a trebali biste.

Za samo 14 kuna prosječni hrvatski čitatelj može doznati sve o zakulisnim igrama ministara, tajkuna ili moćnika bilo koje vrste, a čije “kombinacije” nikako ne idu u prilog “malom čovjeku” Lijepe naše.

Tako se ovoga petka od našeg preminulog novinara i kolumnista Denisa Kuljišamožete oprostiti onako kako bi i on najviše volio – čitajući njegovu posljednju kolumnu koju je napisao jednakim žarom kao i onu prvu. Listajući naš bogati i raznoliki tjednik, doznat ćete nevjerojatnu pozadinu priče o pomoćniku ministra Tome Medveda čiji je grijeh premlaćivanja vlastite kćeri gotovo pa zanemariv u odnosu na grijehe koje je otkrio naš odvažni novinar Marin Vlahović.


Duboko udahnite prije nego listajući 7Dnevno naletite na državnog tajnika koji duguje pola milijuna kuna poreza, a čija je žrtva Elizabeta Mađarević koja je smijenjena zbog statusa i s kojim su je ciljem “eliminirali”, otkriva se u priči koja baca novo svijetlo na slučaj koji je odjeknuo Hrvatskom.

Pretplatite se i uštedite 50%. Kontaktirajte nas na broj 099 4379 116, mailom na [email protected] ili ispunite formular.Facebook Comments

Loading...
DIJELI