ZA SVE VJERNE OBOŽAVATELJE: Thompson održava koncert u Klinča selu!

Denis Pletikosa

Organizator ovog spektakla je Udruga policije branitelja Jastrebarsko.

Po prvi put, nezaboravno glazbeno iznenađenje očekuje sve vjerne obožavatelje Marka Perkovića Thompsona! Koncert će se održati 8. lipnja u Klinča Sela na igralištu NK Mladost s početkom u 21:00 sat, kao nastavak turneje koja je obišla mnoge hrvatske gradove, nastavlja se i dalje, u kojima je publika spremno i sa oduševljenjem dočekala ovaj jedinstveni i neponovljivi spektakl! Organizator ovog spektakla je Udruga policije branitelja Jastrebarsko.

Thompson će po prvi put pružiti publici ovih prostora vrhunski glazbeni doživljaj o kojem će se pričati još mjesecima, pjevajući neke od svojih najvećih hitova kao što su “Lijepa li si”, “Moj dida i ja”, “Geni kameni”, “Lipa Kaja”, “Zaustavi se vjetre” …

Koncerti s vrhunsko glazbeno-scenskom produkcijom i energičnim nastupom krase ovog glazbenika, a publika ga nakon trosatnog nastupa ispraća ovacijama, ali i traži bis.

Ako želite biti dio ovog vrhunskog i nezaboravnog koncerta, osigurajte svoje ulaznice na vrijeme i nemojte propustiti još jedan spektakl u produkciji M.P. Thompsona. Ako još niste osigurali svoje ulaznice krajnje je vrijeme da to učinite!

PRODAJNA MJESTA ULAZNICA:

Ulaznice su u prodaji u sustavu https://www.eventim.hr/hr/ i na svim njihovim prodajnim mjestima, ostala prodajna mjesta:

 

Fifa trgovina, Jastrebarsko

caffe bar Fair Play, Desinec

caffe bar Croatina, Jastrebarsko

caffe bar – M – Krašić

Cijena ulaznice: U pretprodaji 80 kuna, na dan koncerta 90 kuna

 

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI