Udala se Sanaderova kćer Bruna!

screenshot

U obitelji Sanader danas je svečani dan, najmlađa kćer bivšeg premijera Ive Sanadera Bruna (30) udaje se za svog dugogodišnjeg dečka i zaručnika Vedrana Vukadinovića u hvarskoj katedrali Sv. Stjepana. Svatovi bi  nakon obreda vjenčanja trebali proslaviti večerom u jednoj od uvala Paklenskih otoka. Bruna je u katedralu stigla u pratnji starije sestre Petre. Iako je bilo najava da bi mladu liječnicu  do oltara mogao dopratiti  otac Ivo Sanader to se ipak nije dogodilo.

Mogao je tražiti da dođe na svadbu, ali s njim bi trebala biti tri pravosudna policajca pa je odustao, potvrdila je njegova odvjetnica Jadranka Sloković. Iako joj otac nije na vjenčanju, došao je njegov brat, don Vinko Sanader. Među uzvanicima su Luka Bebić te Jerko Rošin, prijatelji bivšeg premijera, prenose 24 sata

Bruna i Vedran upoznali su se u srednjoj školi, a javnost je za njihovu vezu doznala 2011. kad su ih kamere snimile dok su se ljubili na apsolventskom putovanju na grčki otok Zakyntos. Njihova veza preživjela je najturbulentnija vremena za obitelj Sanader, a uspjeli su zadržati i privatnost.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI