Thompson odbrusio Stankoviću i Hadžihafizbegoviću

screenshot

Nakon gostovanja bosansko-hercegovačkog glumca Emira Hadžihafizbegovića u emisiji “Nedjeljom u 2”, u kojoj je glumac izjavio kako bi se Thompsom morao javno ograditi od nekih svojih pjesama, u prvom redu one u kojoj se veliča Maks Luburić, reagirao je menadžment Marka Perkovića Thompsona. Javno su bosanskom glumcu postavili pitanje: ‘Koja Thompsonova pjesma veliča Maksa Luburića tj. od koje svoje pjesme bi se Thompson trebao ograditi?’

Priopćenje Thompsonova menadžmenta prenosimo u cijelosti:

“Emir Hadžihafizbegović, BiH glumac, koji je nedavno na N1 televiziji izrekao gnjusne laži o Thompsonu kad je ustvrdio da on ima pjesmu ‘Srbe na vrbe’, a danas gostujući u emisiji Nedjeljom u 2, ispričao se mnogim Hrvatima koji su imali neugodnosti zbog toga, ali nije se ispričao samo onome kome je najviše i trebao, onome o kojem je pričao laži, a to je Marku Perkoviću Thompsonu.

Nadalje je Emir kazao kako bi on rado otišao na koncert Marka Perkovića Thompsona kad bi se ovaj ogradio od nekih svojih pjesama, odnosno da on ne može pristati na onu vrstu skladbe koja veliča Maksa Luburića.

 FOTO: Facebook

Dakle, izjave Emira Hadžihafizbegovića se prelijevaju iz stare u novu laž jer kao što je u prethodnoj emisiji izmislio da Thompson ima pjesmu ‘Srbe na vrbe’ tako i danas širi laži o tome kako neke njegove pjesme veličaju Maksa Luburića.

Naravno, sve te laži se plasiraju uz odobravanje i navođenje voditelja Aleksandra Stankovića koji i te kako dobro zna da Thompson nema niti jednu takvu, a niti sličnu pjesmu.

Budući Emir Hadžihafizbegović tvrdi drugačije, mi ga pozivamo da nam kaže, koja Thompsonova pjesma veliča Maksa Luburića, tj. od kojih svojih pjesama bi se Thompson trebao ograditi? – napisali su na Thompsonovoj službenoj stranici, a ispod objave su stavili link koji vodi na pjevačevu web stranicu s izdanim albumima, te nazivima i tekstovima svih njegovih pjesama.”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI