Sedlar i Kikaš: “Najviše državno odličje treba dati Zlatku Daliću”

Foto: Screenshot/Z1

Redatelj Jakov Sedlar i poduzetnik i producent Anton Kikaš, gostujući u Bujici na Z1 televiziji rekli su kako najveće državno odličje treba dobiti izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

“Više su za Hrvatsku učinile naše sportske legende, nego cijela Granićeva diplomacija zajedno”, izjavio je redatelj Jakov Sedlar, dan uoči svjetske premijere filma ‘Hrvatske sportske legende – 120 godina hrvatskog sporta’, koja će se održati u četvrtak, 6. lipnja u Cinestaru, u zagrebačkom Branimir centru.

Sedlar je redatelj, a Anton Kikaš, ugledni poduzetnik iz Toronta, producent filma u kojem su po prvi puta prikazane snimke naših sportaša iz ratnih vremena, s prve linije fronte…

Bujica je objavila ekskluzivne inserte i poruku izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića: – Hrvatska je za mene ono što je bila u ljeto 2018. godine!

Jakov Sedlar je u Bujici otkrio kako je Ivica Račan od Vlatka Markovića 2000. tražio da naši nogometni reprezentativci ne drže ruku na srcu tijekom intoniranja državne himne.A Anton Kikaš ispričao je kako su jugoslavenski diplomati pokušali minirati gostovanje zagrebačkog Dinama 80-ih godina u Kanadi, jer im se nije svidjelo što je stadion bio prepun hrvatskih zastava…

 

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI