Poznata pjevačica oboljela od multipla skleroze pozvala Kujundžića na red

Instagram

"Super! Sad očekujem da će iste ako ne i bolje kvalitete (svatko tko ima potrebu koristiti “smolu”) istu imati BESPLATNO preko HZZO – a.",navodi

Nika Antolos Ruban, bivša pjevačica hrvatskog girl benda “Feminnem”, s kojom je kao hrvatska predstavnica nastupila na Eurosongu, proživljava teške životne trenutke. Dijagnosticirana joj je neizlječiva bolest – multipla skleroza.

U borbi protiv iste suočava se sa istim problemima kao i Huanito Luksetić, koji je zbog uzgajanja marihuane osuđen na dvije godine zatvora, a kojeg je nedugo zatim predsjednica Kolinda Grabar – Kitarović pomilovala.

Upravo je od predsjednice Nika zatražila pomoć, a pisala je i ministru zdravstva Milanu Kujundžiću. Od njega je zatražila da svima oboljelima od ove bolesti omogući da se liječe ili bar pomognu legalno, pritom mislivši na sadnju marihuane.

Nakon što je ministar nedavno najavio da će konoplju moći uzgajati samo ljekarne i farmaceutske tvrtke, ali ne i građani, ona mu se ponovno obratila putem svog Instagrama.

“Ovako nekako izgledale smo prije 15 – ak minuta Sia i ja, kad je mama (ja) pročitala da je gospodin Kujundžić dozvolio sadnju marihuane u medicinske svrhe (naravno ne ljudima kojima treba) već isključivo FARMACEUTSKIM TVRTKAMA i ljekarnama koje imaju dozvolu za proizvodnju lijekova.Super! Sad očekujem da će iste ako ne i bolje kvalitete (svatko tko ima potrebu koristiti “smolu”) istu imati BESPLATNO preko HZZO – a.

U suprotnom, ići ću vam toliko na živce da ćete nam je na kraju, samo da prestanem, na vrata dostavljati na mjesečnoj bazi.

Ja sam vam jedan uuuužasno tvrd orah gospodine Kujundžiću, mala, a toliko paprena da me nećete htjeti progutati. Ima nas puno takvih, spremnih na borbu za ljudsko pravo i nećemo šutjeti. Bar ja sigurno neću”, poručila je.

View this post on Instagram

Ovako nekako izgledale smo prije 15ak minuta Sia i ja, kad je mama (ja) pročitala da je gospodin Kujundžić dozvolio sadnju marihuane u medicinske svrhe (naravno ne ljudima kojima treba) već isključivo FARMACEUTSKIM TVRTKAMA i ljekarnama koje imaju dozvolu za proizvodnju lijekova. Super! Sad očekujem da će iste ako ne i bolje kvalitete (svatko tko ima potrebu koristiti “smolu”) istu imati BESPLATNO preko HZZO-a. U suprotnom, ići ću vam toliko na zivce da ćete nam je na kraju, samo da prestanem, na vrata dostavljati na mjesečnoj bazi. Ja sam vam jedan uuuuzasno tvrd orah gospodine Kujundzicu,mala,a toliko paprena da me nećete htjeti progutati. Ima nas puno takvih,spremnih na borbu za ljudsko pravo i nećemo šutjeti. Bar ja sigurno neću. #nematekorupcijedameusutka #besplatnasmola #odustajanjenijeopcija #medicalcannabis #freetheplant #ms

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀•𝐍𝐢𝐤𝐚 𝐀𝐧𝐭𝐨𝐥𝐨𝐬• (@____nika_antolos____) on

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI