Njemačka policija i hrvatsko MVEP ignoriraju da se u Münchenu dogodio teroristički čin nad Hrvatima

screenshot

Hrvati iz Münchena, pogotovu oni koji su nazočili subotnjem Vazmenom bdijenju u crkvi Sv. Pavla, ogorčeni su i ne mogu se načuditi izvješću njemačke policije i medija kojim se minorizira taj napad okararakterizirajući ga kao incident dok mnogi koji su bili na mjestu događaja to smatraju terorističkim napadom.

Povodom navedenog Hrvat iz Njemačke čija je porodica bila na mjestu strašnog događaja ogorčenim i potresnim pismom obratio se svekolikoj javnosti.

Njegovu reakciju prenosimo u cijelosti:

„Dragi prijatelji… ne mogu ostati ravnodušan na pokušaj minoriziranja, relavitiziranja i zataškavanja događaja koji se na Veliku subotu dogodio u Münchenu tijekom mise bdijenja u crkvi S. Pavla. Obzirom da su u crkvi bili moji najbliži s kojima sam kasnije razgovarao, ne mogu dopustiti da barem na ovakav način ne prenesem istinu o tome što se dogodilo.

Naime, tijekom mise uskrsnog bdijenja koju su slavili Hrvati sa svojim svećenicima, na sporedna vrata crkve u prostor sakristije pokušali su ući najmanje trojica crnaca, ali su ih spriječili ministranti koji su uspjeli zaključati vrata i odmah pozvati policiju.Muškarci su otišli do glavnih vrata te je jedan ušao u crkvu i uz povike Allah Uekber bacio kamen među vjernike. Nastala je užasna panika jer je izabrao trenutak kada je svećenik govorio, a vjernici u tišini slušali.

Također, nastala je panika i kaos jer su mnogi pomislili da je bacio bombu, a neki su od udarca kamena na kameni pod pomislili da se radi o pucnjevima.

Možete zamisliti kakav je kaos nastao u prepunoj crkvi koja je jedna od većih u Münchenu. Ljudi su u panici pokušavali pobjeći gazeći jedni preko drugih, a da ne spominjem djecu kojih je bilo veliki broj.

Neki od vjernika su uspjeli baciti muškarca na pod i držali ga dok nije došla policija. Druga dvojica uhićena su naknadno.

A danas čitam i čujem u našim medijima koji prenose ono što pišu njihove njemačke kolege: Nekakav psihički bolesnik ušao u crkvu, nerazumljivo govorio i bacao kamenje. Nekoliko lakše ozlijeđenih.

Ništa strašno.

I tako priopćavaju i iz Ministarstva vanjskih poslova (HRVATSKOG). E pa nije tako. Ovo je smišljeni teroristički čin. Smišljen da izazove paniku, strah i kaos. Ne mogu vam opisati strah i šok koje su pretrpjeli moja mama, moja 12-godišnja nećakinja… i svi drugi vjernici koji su se došli samo pomoliti svome Bogu. Njemu zahvaljujemo što posljedice nisu još gore.

Neću ni spominjati Šri Lanku.

Dakle, ne dopustite da ovo ostane na tome, da se dogodio incident od strane nekog psihića. Ne, dogodio se teroristički čin od strane islamskog ekstremista usmjeren na kršćanstvo.

Ako je netko zaboravio, neka pročita definiciju terorizma.

Doduše slažem se u tome da su svi takvi nemjerljivo psihički poremećene zvijeri kao i ona s Novog Zelanda.

Na kraju vam svima želim sretan Uskrs i molim da razmislite o tome da ovo podijelite s drugima i ne dopustite medijima, koji su, kao i mnogo puta dosad, u službi nekih drugih interesa, a ne istine“.

 

 

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI