LJUTI VAS VUČIĆEV DOLAZAK U HR? Potpišite peticiju…

Srdjan Ilic/PIXSELL

Svi oni koji nisu zadovoljni idejom Predsjednice Kolinde Grabar – Kitarović, mogu to i potvrditi potpisom na peticiji Hrvatskog Vojničkog Reda, a koja je na OVOM linku.

“Namjere, stavovi i odnos spram hrvatske države i državnosti, srpskog vodstva, ministara, predsjednika, premijera kako bivših, sadašnjih, a tako i budućih – nisu promijenjeni. Oni i dalje provode interese Srbije i Memoranduma 1. i 2. i to pomičući političke poluge i figure koje su instalirane duboko u institucijama hrvatske države i politike…

Držim kako prije javne isprike službene politike u pisanoj formi glede priznavanja agresije, genocida, kulturocida, koncentracijskih logora i sveukupne žrtve i stradanja od strane velikosrpskog imperijalizma te prije izjave o budućem ne napadanju na granice i teritorij RH, kao niti prije naplate ratne odštete i povrh svega informacija o nestalima i ubijenima te povrata kulturnih i drugih blaga, hrvatske institucije i predstavnici hrvatskog naroda i države (ako to jesu) ne sjedaju ni pod kojim uvjetima i pritiscima sa srbijanskim političarima i emisarima”, objasnio je razloge potpisivanja peticije Mario Maks Slaviček.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI