‘GORI STE OD NAJGORIH ČETNIKA’: Štimčevo gostovanje u Bujici izazvalo teške kontroverze, voditelj se ispričavao

facebook

Bivši trener Hajduka i bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Igor Štimac, gostovao je u emisiji Bujica, a nastavio je s praksom kritiziranja uprave Hajduka kao i udruge Naš Hajduk.

Štimac je zapravo udarao kritike koje je već ranije spominjao, ali ovaj put je i voditelj Velimir Bujanec malo pretjerao, zbog čega se kasnije ispričao. Naime, voditelj je spomenuo pokojnog predsjednika udruge Naš Hajduk i uvažnog člana Torcide, Žana Ojdanića te ga je preimenovao u ‘Jovana Ojdanića’.

Nakon emisije odmah su reagirali iz Našeg Hajduka i to poprilično grubom retorikom.

Jadni i bijedni narkomani, nasilnici, svodnici, propali poduzetnici i kukavice večeras su se, uz uobičajenu dozu svojih laži i proljeva, dotaknuli i nekih velikih ljudi kojima u normalnoj državi ne bi mogli ni obrisati cipele.

Obranit ćemo spomen na naše prijatelje, na svaki mogući način, to vam poručujemo.I da, gori ste od najgorih četnika”, stoji u objavi Udruge.

Voditelj se na kraju ispričao.

U emisiji Bujica od petka, 7. prosinca 2018., u kojoj je gostovao gospodin Igor Štimac, u pogrešnom kontekstu spomenut je Žan Ojdanić. Na pogrešku me je upozorio gradski vijećnik Splita, gospodin Martin Pauk te mi ispričao da je informacija o ‘Jovanu’ namjerno podvaljena putem društvenih mreža od strane srbijanskih navijačkih skupina. Pauk navodi da u Kljacima, odakle su Ojdanići – nema Jovana. Ovim putem ispričavam se svima onima koje je ova nenamjerna interpretacija, moguće povrijedila. Za razliku od nekih drugih voditelja, meni se nije teško ispričati, pogotovo ukoliko do pogreške nije došlo u lošoj namjeri, već zbog dezinformacija kojih je na žalost, pun internet”, poručio je voditelj.

Torcida im je pak obojici poručila da nisu dobrodošli u Dalmaciju.

Igor Štimac, Velimir Bujanec i svi koji su uz njih od danas su prešli granicu. Poručujemo da nisu dobrodošli južnije od Sv. Roka”, vele iz Torcide.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI