Erste banka podržala gay pride, pratitelji poručili: “Vidimo se na Hodu za život”

facebook/ erste banka

Putem Facebook stranice Erste banka   iskazala je potporu “Povorci ponosa”, koja će se ove subote održati u Zagrebu, no njihovi Facebook pratitelji nisu ju dočekali oduševljeno.

Pratitelji su ovu objavu dočekali ljutitim komentarima.

“18 godina ljubavi. 18 godina borbe. 18 godina ponosa. Proslavimo punoljetnost na Povorci ponosa LGBTIQ osoba i obitelji Zagreb Pride u Zagrebu, 8. lipnja u 15 sati kod Mimare”, stoji u objavi koja se jučer u 11 sati pojavila na Facebook stranici banke.

Ubrzo su se ispod objave pojavili brojni komentari, a mnogi su bili negativni. Neki su išli toliko daleko da su prijetili prekidom suradnje s bankom.

“Erste Banka, čekao sam istek poslovnoga kredita da mogu zatvoriti oba svoja poslovna računa kod vas. To ću i učiniti ovu jesen. Od banke očekujem da mi prodaje kredite, a ne ideologije.”“Ovo se zove Virtue signalling, korporacije koriste svoju tržišnu poziciju i moć kako bi nametali određenu ideologiju. To što su većina vodećih brendova aktivno uključeni u sustavnu indoktrinaciju, a na izborima sve više pobjeđuju opcije suprotnih vrijednosti, samo govori tko je na strani naroda. Go woke, go broke. Ne želim da mi banka, brijači aparat ili tenisice govore što i kako da mislim.”

“Kakve veze ima jedna ozbiljna (barem bi takva trebala biti) financijska institucija s gay prideom? 😳 Stavovi pojedinaca banke ne bi smjeli biti službeni stav banke, sumnjam da svi djelatnici stoje iza ovoga, a i velik broj klijenata se zasigurno ne slaže… Banke se bave financijskim uslugama i točka. Ne vidim potrebu dodvoravanja tako niskim potezima…”

“Erste banka, nastavno na vaš komentar, vidimo se sljedeće godine na Hodu za život koji upravo podržava ono što ste napisali. 😊😊”

“Otkad banke promoviraju politički obojeni aktivizam? Možemo li vas očekivati onda i na Hodu za život iduće godine?”

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI