Djeca hrvatskih političara: Mokre po tuđim autima, tuku se na cajkama, napadaju policiju

Mladić koji je prije nekoliko dana pretučen u Vinkovcima, u osječkom se KBC-u bori za život, a u javnosti se pojavio podatak kako je u krvavoj noćnoj tučnjavi sudjelovao i sin saborskog zastupnika HDZ-ova Steve Culeja riječ je o Domagoju Culeju koji je široj javnosti poznat ponajprije zbog svojih objava na društvenim mrežama, odnosno hvalisanjem očevom plaćom. S druge pak strane, javnost se svojedobno vavila i Ivanom Culejom, koji je igrom slučaja također Culejov sin.

Ovaj, u najmanju ruku nestašni, mladić nedavno se zaposlio kao policajac u zagrebačkoj Policijskoj upravi, a otac Culej te je prigode kazao kako mu je sin posljednji put iz policije izašao sporazumno, bez loših ocjena.

No, u međuvremenu se doznalo kako je protiv mladog Ivana dvaput pokrenut disciplinski postupak te je kažnjen zbog dvije povrede službenih dužnosti.

No, nije jedini. Nestašna djeca hrvatskih političara punila su novinske stupce već mnogo puta.

Sin HDZ-ovog zastupnika Josipa Đakića, Hrvoje Đakić početkom 2010. godine na Ugljanu je izazvao incident tako što se prvo ispred jednog noćnog kluba potukao, a zatim nekoga čak i pokušao pregaziti svojim automobilom.Sin ustavnog suca i bivšeg SDP-ovca Mate Arlovića, Vladimir također je dramatizirao ispred jednoga zagrebačkog noćnog kluba. Nije mu se, naime, dopalo što njega i društvo zaštitari nisu pustili u klub pa je prvo nasrnuo na njih, a zatim mokrio po autima u kojima su sjedile nepoznate djevojke. S njime u društvu tada je bio sin ondašnjeg glavnog državnog odvjetnika Branka Jordanića. Nije ova nezgoda bila prvi incident Arlovića mlađeg, jer se spominjalo da je jednom prilikom kao maloljetnik fizički nasrnuo na policajca. Unuk Josipa Manolića je pak na stranice crne kronike dospio nakon što je pucao ispred jednog zagrebačkog narodnjačkog kluba.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI