Branitelji smatraju kako bi predsjednica “umjesto priče s Vučićem trebala pomilovati Merčepa”

screenshot, youtube

Gostujući u emisiji Bujica vukovarski branitelj i bivši logoraš Peđa Mišić poručio je Predsjednici: “Vučića više nikada ne želim vidjeti u Hrvatskoj!”

Vučić u Hrvatskoj nema što tražiti – izjavio je Peđa Mišić i dodao: – Da mi imamo bilo kakvu moć, on nikada u Hrvatsku ne bi niti došao! To je ortodoksni četnik!

“Zamislite djecu hrvatskih branitelja iz Počasne zaštitne bojne, koja moraju salutirati jednom četniku, što su im napravili,” zapitao se Mišić i ponovio: “Taj čovjek zlih namjera nema što tražiti u Hrvatskoj!”


Kolinda u cijelom svom mandatu nije pomilovala ni jednog jedinog hrvatskog branitelja, pa ni Tomislava Merčepa – primijetio je Peđa Mišić i objasnio: – Od njega su tražili da prizna “krivnju” pa da bude pomilovan. Tomo nikada neće dopustiti da se ono što mu je stavljeno na teret, veže s njegovim imenom!

Drugi gost Bujjice, Stipe Majić – Pipe, suborac generala Blage Zadre i prijatelj pukovnika Marka Babića, poručuje Kolindi: – Prvenstveno bi trebalo pomilovati Tomislava Merčepa! Hrvatsko pravosuđe smanjuje kazne srpskim ratnim zločincima, a hrvatskim braniteljima povisuje. Žalosno je da u njezinom mandatu nije pomilovan ni jedan branitelj, a pogotovo Merčep, koji je toliko dao u obrani Vukovara i Hrvatske!Bujica je objavila ekskluzivnu vijest; u Vukovaru se 17. svibnja bombom raznio Slobodan Pejčić, zločinac odgovoran za rušenje Crkve ‘Gospe Fatimske’ u Borovu Naselju. Ubio se u Slavonskoj ulici, a u emisiji je emitirana snimka od 19. studenog 1991. godine, na kojoj se jasno vidi Pejčić u okupiranom Vukovaru, u Ličkoj ulici, neposredno prije rušenja katoličke crkve. Vijest o tome da se srpski zločinac raznio bombom do sada nije objavljena ni na jednoj televiziji.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI