SPRDAO BARIŠIĆEVU PROPOVJED: Twitteraši napali Josipovića!

Zarko Basic/PIXSELL

Bivšem je predsjedniku jedan tviteraš odmah prokomentirao kako je i on mislio da je u pitanju bunika kada je vidio njegov promotivni spot za stranku 'Naprijed Hrvatska'. Josipović twitterašu nije ostao dužan i odgovorio "razumljivo je da ste to mislili. Nije Thompson, a nisu ni cajke".

Putem Twittera bivši predsjednik Ivo Josipović našao na meti kritika. Ovaj put je za to bio zaslužan Josipovićev komentar propovijedi mons. Marina Barišića, nadbiskupa splitsko-makarskoga, koji je vodio euharistijsko slavlje u Sinju povodom blagdana Velike Gospe.
twitter
Između ostalog mons. Barišić je rekao kako je “od gospodarske krize opasnija rastava braka”- Ako je suditi po komentaru, to se očito nije svidjelo bivšem predsjedniku koji je objavio link s njegovom propovijedi i napisao “Stigla svježa bunika?”
Bivšem je predsjedniku jedan tviteraš odmah prokomentirao kako je i on mislio da je u pitanju bunika kada je vidio njegov promotivni spot za stranku ‘Naprijed Hrvatska’. Josipović twitterašu nije ostao dužan i odgovorio “razumljivo je da ste to mislili. Nije Thompson, a nisu ni cajke”.
– To vam ne služi na čast! Takvo blaćenje i buđenje niskih strasti. Vi sebe nazivate intelektualcem, profesorom,kompozitorom. Gdje su vam manire – komentirao je drugi korisnik. – Dopustite da me kao intelektualca vrijeđa vrijeđanje inteligencije i buđenje niskih strasti s oltara – odgovorio mu je Josipović.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI