ZBOGOM, OSKARE: Odlazak najvećeg domoljubnog fotografa i snimatelja

Facebook

Od Oskara se njegovi prijatelji opraštaju cijelo jutro, zahvaljuju mu na ustrajnom domoljublju i promociji Hrvatske kroz brojne snimke i fotografije.

Smrt Oskara Šarunića, fotografa i snimatelja kojeg nije mimoišao gotovo niti jedan događaj domoljubnog karaktera, zaprepastila je njegove brojne prijatelje i štovatelje njegovih djela.

Obzirom da se Oskar još prije dva dana oglasio preko društvene mreže, ništa nije dalo naslutiti da će nas napustiti, a time je i šok za njegove poznanike veći.
Od Oskara se njegovi prijatelji opraštaju cijelo jutro, zahvaljuju mu na ustrajnom domoljublju i promociji Hrvatske kroz brojne snimke i fotografije.

HSP – podružnica “Mladen Amstrong Grof” iz Velike Gorice jedna je od brojnih koja se emotivno oprostila od pokojnog Oskara Šarunića:

“S nevjericom i tugom primili smo vijest da nas je napustio najveći hrvatski domoljubni snimatelj i fotograf OSKAR ŠARUNIĆ.
Mi, pravaši iz Velike Gorice, upoznali smo tog iznimnog čovjeka na nedavnom predstavljanju našeg kandidata za gradonačelnika u Gradskoj vijećnici.
Taj čovjek je zračio dobrotom, toplinom, mirom i susretljivošću. Snimio je za nas video i razveselio nas stotinama kvalitetnih fotografija.
Znamo ga i sa društvene mreže gdje smo se osvjedočili da u neovisnoj Hrvatskoj gotovo da nije bilo javnog događaja domoljubnog karaktera, a da mu Oskar nije nazočio i svojim ga objektivima ovjekovječio!
Zbog svega toga, danas s neskrivenom tugom kažemo,
HVALA TI I ZBOGOM VELIKI I DRAGI ČOVJEČE, Oskare Šarunić!
Iskrena sućut obitelji.
Počivaj u miru Božjem!”

Facebook Comments



Loading...
DIJELI