‘ŠESTI AUTOBUS’ RUŠI SVE REKORDE! Među najboljim otvaranjima svih vremena: Brojke gledanosti su zaista fascinante

Foto: Screenshot

Film Eduarda Galića “Šesti autobus” prvog je vikenda prikazivanja u distribuciji Duplicata pogledalo 18.141 gledatelja što je najbolje otvaranje hrvatskog filma ove godine, ali i četvrto najbolje otvaranje hrvatskog filma svih vremena.

Da će se situacija upravo tako “zakotrljati”, bilo je jasno nakon što su na premijernom prikazivanju u Kaptol Boutique Cinema sve tri dvorane bile – dupkom pune, no ne treba zanemariti ni činjenicu da je ovo prva ozbiljna, visokobudžetna ekranizacija ratnog Vukovara u kojoj se nije štedjelo pri dočaravanju razorenog grada, moćnog oružja i slično.

“Šesti autobus” u distribuciji Duplicata i produkciji MissArt-a možete gledati već danas u više od 55 kina diljem Hrvatske, a na onima koji su ga već pogledali i ocijenili, scenarist i producent Dominik Galić, neizmjerno je zahvalan zbog svega postignutog.

“Kao redatelj, producent i scenarist, a posebno kad je u pitanju hrvatski film u ovom trenutku ne možemo biti zadovoljniji. Zajedno s našim glumcima i ekipom filma, koja ni u jednom trenutku nije odustajala, uspjeli smo realizirati predivnu hrvatsku filmsku priču koja počinje pisati svoja daljnja poglavlja”, kaže Galić i dodaje:

“Naš ‘Šesti autobus’ s ponosom će biti zapisan kao najbolje otvaranje hrvatskog filma ove godine te četvrto najbolje otvaranje hrvatskog filma svih vremena te stoga od srca zahvaljujemo svakom od gledatelja koji su u protekla četiri dana pogledali film, na svim divnim komentarima koji su nam motivacija za nastavak, na želji da priču o Vukovaru čuje što više ljudi i da ju zajedno širimo dalje!” 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI