RATNI ZAPOVJEDNIK OBRANE OSIJEKA SLAVI ROĐENDAN: ‘Nadam se da ću moći slobodno i kritički djelovati preko medija’

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Ratni zapovjednik obrane Osijeka i general bojnik HV-a Branimir Glavaš, danas slavi 66. rođendan, objavilo je Dnevno.hr.

Za naš portal kazao je kako će, figurativno pušući u svjećice na torti, zaželjeti jednu želju:

“Moja prva, osnovna i osobna želja je okončati pravosudni postupak koji traje već 18 godina. To si želim vrlo privatno. To je moj životni imperativ –  dokazati da sam izložen političkom, montiranom procesu koji je predvođen Ivom Sanaderom i Vladimirom Šeksom.”

Ima samo jednu želju…

Glavaš nam otkriva da su mu ti ljudi ujedno i “vjetar u leđa” da izdrži i ponavljanje sudskog procesa koji započinje 28. rujna ove godine:“Po šesti put odlazim pred sudsko vijeće, no ovoga puta u pitanju su novi članovi. Upravo zato uvjeren sam da ću uspješno taj proces privesti kraju. Također se nadam da će novo sudsko vijeće shvatiti i priznati da u Hrvatskoj i nakon toliko godina postoje montirani procesi. Tek tada će moja pobjeda biti potpuna. I uvjeren sam da ću uspješno privesti taj proces kraju i da će vijeće shvatiti i priznati da postoje montirani procesu.”

“Još uvijek imam što za reći”

Slavljenik Branimir Glavaš nadodao je kako hrvatsko pravosuđe “servis politike, DORH-a i policije.

“Kada se sve to okonča, nadam se da ću moći slobodno i kritički djelovati preko medija. Iako sam napunio 66 godina, još uvijek imam što za reći”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI