NOVA EDICIJA SLAVNIH ‘BOROVKI’: Povodom 30. obljetnice tragedije izlazi limitirana verzija ‘Zenga’ čizama

Foto: Borovo

Jedan od simbola vukovarskih branitelja bile su i poznate “borovke”, kasnije nazvane i “zenge”, koje su im u teškim uvjetima obrane grada dobro došle.

Desetljećima kasnije, Borovo je pokušalo na taj način brendirati svoje čizme, a sada najavljuju novi model.

Naime, nekoliko dana prije 18. studenog kad će se obilježiti 30. obljetnica pada, a koja se od ove godine slavi i kao državni praznik “Dan sjećanja na žrtvu Vukovara”, Borovo će na tržište, putem web trgovine i svoje 74 klasične prodavaonice, pustiti u prodaju posebnu ediciju popularnih “Zenga” čizama.


“Okrugli jubilej tražio je i od Borova osmišljavanje prigodne posvete. Odlučili smo se da to bude crna verzija našeg najpopularnijeg proizvoda, “Zenga” čizmi.

“S obzirom da će se u prodaju pustiti serija od 600 komada nazvali smo ju “limited black edition”, a kako se to događa i svih ostalih godina, vjerojatno će ih se najveći broj prodati u našim trgovinama na sam Dan sjećanja na žrtvu Vukovara”, istaknuo je Marko Đavić, marketinški kreator Borova za Novi list.I crna će kao i žute ili smeđe verzije imati utisnut logo vukovarskog vodotornja, a Đavić najavljuje i mogućnost personalizacije u nekim kasnijim “black” serijama.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI