HRVATSKO-ALBANSKA LJUBAV! Evo kako je Kosovo dočekalo branitelje motoriste i bivšeg pukovnika Orkana

http://www.mk-veterani.hr

lanovi Moto kluba Veterani - Croatia i njihovi prijatelji iz Moto kluba 4. Gardijske brigade - Split odlučili su čestitati im i uveličati obljetnicu svojim dolaskom na Kosovu.

Umirovljeni pukovnik HV Ivica Orkan Pandža podijelio putem Facebooka kako je dočekan na Kosovu.

“Hvala majoru Arifu Berbati i njegovoj satniji iz Nabrdjana postrojenoj u cast naseg 30.godisnjeg prijateljstva. Pozdrav ide i gradonacelniku Peci koji je dosao u Nabrdjane nama u cast i pred svim okupljenima obecao izgradnju spomenika Bekimu Berisha u gradu Pec Posebno hvala starim Nabrdjancima koji su obuceni u tradicionalnu nosnju”, napisao je Ivica Pandža Orkan na Facebooku.

Naime, ovih su dana stanovnici Kosova obilježavali dvadeset godina slobode. Povodom toga članovi Moto kluba Veterani – Croatia i njihovi prijatelji iz Moto kluba 4. Gardijske brigade – Split odlučili su čestitati im i uveličati obljetnicu svojim dolaskom na Kosovu.

Cilj moto maratona Jaši do Kosova `19. bio je: zahvaliti se Albancima koji su bili hrvatski branitelji, sudionici Domovinskog rata, posjetiti udrugu ratnih veterana Oslobodilačke vojske Kosova, posjetiti njihova stratišta u oslobodilačkom ratu, susresti se sa hrvatskim vojnicima u operaciji KAFOR, obići hrvatsku zajednicu koja živi u Janjevu, upoznati se sa kosovskom vojskom, uspostaviti suradnju sa moto klubovima iz Kosova.

Sudionici moto maratona Jaši do Kosova `19. bili su: Anđelko, Brajac, Branko, Brko, Ćusta, Domi, Gale, Jure, Rambo, Siki, Slovenac, Struja, Škembro, Vito, Zlaja i Zlatko.

 

 

 

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI