ČETNIK TRAŽI HRVATSKU MIROVINU!? ‘I ja sam branio Vukovar, na svoj način’! Bagerist koji je zatrpavao Hrvate otkrio stravičnu priču!

U Bujici na Z1 televiziji gostovao je predsjednik Nacionalnog sindikata policije MUP-a RH Nikola Kajkić gdje je komentirao pucnjavu i ranjavanje policajca na Trgu.Sv. Marka i uhićenja u Negoslavcima.

Stanimirović, Pupovac, Jeckov nisu bili slučajno u Negoslavcima

Milorad Pupovac zna gdje kad i kako daje izjave te kakve poruke i s kakvim ciljem šalje”, rekao je Kajkić, aludiravši da čelnik SDSS-a politički i medijski utječe na rad pravosuđa i da se to vidjelo i u slučaju Negoslavaca. Kajkić je potvrdio: “Izjava da se ne mogu provoditi privatne istrage, upućena je meni osobno. “Nekoliko dana prije uhićenja u Negoslavcima dobio sam anonimno iz
Osijeka, dvije pune kuverte dokumenata s imenima uhićenih,” otkrio je Kajkić: “Preko SDSS-a je do mene došla informacija da će raditi pritisak kako bi se slučaj relativizirao i počinitelji izbjegli pravdu!”

Kajkić smatra da Vojislav Stanimirović, okupacijski gradonačelnik Vukovara i visoki dužnosnik danas vladajućeg SDSS-a, nije nimalo slučajno bio uz Milorada Pupovca i Draganu Jeckov na izvanrednoj press konferenciji u Negoslavcima: “Kada su se podnosile kaznene prijave protiv Stanimirovića, napravljene su određene proceduralne pogreške, što ne znači da on nije počinio ratne zločine… Znam kako se ponašao prije i za vrijeme okupacije Vukovara i mogu vam samo reći da je on, po izjavama pojedinih Srba, jako loš čovjek. Bio je izuzetno okrutan preme Hrvatima u Tovarniku, a kasnije i Vukovaru pa i Borovu Selu. Srbi su mi svjedočili o tome kako je radio loše stvari ne samo prema Hrvatima, već i prema Srbima koji su im htjeli pomoći!

Nikola Kajkić je ispitivao i osobno poznaje uhićene Srbe iz Negoslavaca.
Neke osobe nedostaju – ustvrdio je u emisiji.Još u trećem mjesecu prošle godine, Bujica je objavila pismo s imenima uhićenih zločinaca iz Negoslavaca. Pismo je ponovljeno i u večerašnjoj emisiji: “Većinu uhićenih poznajem, ispitivao sam ih i znam njihovu stvarnu ulogu na Ovčari, kao i ulogu tzv. Negoslavačkog bataljuna u napadu na Vukovar.

Kajkić: “Nema kuće u Negoslavcima koja nije sudjelovala u počinjenju ratnih zločina”

“Svjedoci iz Negoslavaca mi kažu da nema kuće u Negoslavcima koja na ovaj ili onaj način nije sudjelovala u počinjenju ratnih zločina,” iznio je šokantne sumnje Nikola Kajkić u Bujici: “Jedan od najokrutnijih zatvora nalazio se u tamošnjoj zgradi općine, gdje je stolovala tzv. Negoslavačka milicija. Iz toga zatvora nitko nije izašao živ! Zločinci i danas mirno žive – sve od Australije, preko Kanade i Srbije do tzv. Republike Srpske. Nitko nije kažnjen za silovanja, mučenja i ubojstva Hrvata u Negoslavcima.”

U emisiji je ekskluzivno objavjena tajna snimka sa svjedočenjem Drage Okanovića, Srbina pokajnika iz Negoslavaca. Okanović u razgovoru s Kajkićem otvoreno priznaje da je kao bagerist sudjelovao u zatrpavanju hrvatskih leševa.

Kajkić je i to potvrdio te usput, prigovorio hrvatskim institucijama: “Prije nekoliko mjeseci u Vukovaru sam sreo Okanovića, koji me začuđeno pitao kako to da ga još uvijek nitko nije zvao kako bi dao izjavu nadležnim institucijama?! On je ’91. bagerom zakapao hrvatske leševe na njihovim njivama! Imao je radnu obvezu kao član zadruge. Iznenadilo me što ga nitko nije zvao, jer sam o svemu mailom obavijestio ministra Božinovića, još početkom svibnja 2019. godine! Riječ je o najmanje pet tijela likvidiranih Hrvata…

Svo zlo koje je došlo do Vukovara, najvećim je dijelom došlo iz Negoslavaca – rezolutno tvrdi Nikola Kajkić i upozorava: – Ako Pupovac i ovaj puta uspije opstruirati istragu, onda možemo staviti ključ u bravu, ugasit svjetlo i napustiti Domovinu.

Ćurčićevu obranu da je na Ovčari “brao kukuruz” Kajkić je prokomentirao sa smješkom: – Ni jedan lopov neće reći da je lopov!

Prema Kajkićevim tvrdnjama, DORH još od rujna 2017. godine ima dokumente s izjavama svjedoka, koji potvrđuju sudjelovanje Pupovčevog dožupana u zločinu na Ovčari.

Za svoju smjenu u MUP-u, Kajkić proziva izravno premijera: “Andrej Plenković ima tijesnu većinu i bez tri glasa SDSS-a pada Vlada. Kaže da sam suspendiran i da nisam ništa radio. Protiv mene su podigli optužnicu radi krivotvorenja bilješke, a to nije službena zabilješka. Ako je bilješka ispravka, molim da se iz spisa odmah izuzmu četiri bilješke Ivice Zabornija, Dragutina Birhofera, Žarka Kojića i Blagoja Planinca, s ,kojima ćemo već sutra u Negoslavcima uhititi 35 osoba! Ja pristajem da me osude na zatvor, ali onda neka bilješke kao službene isprave koriste i protiv zločinaca u Negoslavcima!

Četnik traži hrvatsku mirovinu jer je i on ‘branio’ Vukovar-Na svoj način

Kajkić je teško optužio i nadležne u Ministarstvu hrvatskih branitelja koji, prema njegovim riječima, nisu htjeli tražiti pobijene Hrvate na  Veleporometu u Vukovaru: “Kažu da tamo nema ništa, a pronašli su jedno tijelo, zašto nisu dalje kopali?!”

Nikolu Kajkića, osim hrvatskih vlasi, progone i srpske: “BIA me uhapsila, dobio sam dvije optužnice u Srbiji, oni tvrde da sam špijun i agent SOA-a, a vrh MUP-a mi daje otkaz!”

Pojedini srpski pobunjenici koji i danas žive u Vukovaru, imaju bolji status od Kajkićevog: “Nedavno mi je prišao pripadnik četničkih postrojbi koji je također bio na Ovčari, Mirko Ljubišić. Usred Vukovara mi se narugao i rekao da će tražiti hrvatsku mirovinu, jer jer i on branio Vukovar, ali na svoj način!”

Zemlju u Slavoniji danas kupuju velikosrbi i tajkuni iz Beograda koji su financirali obranu ratnih zločinaca sa Ovčare: -Zemlju kupuje Petar Matijević! Kupio je veliki dio zemlje, nudio mi je čak i mito, al’ me ne može podmititi! Milovanović Željko iz Sombora , po dokumentu Višeg suda vijeća za ratne zločine u Beogradu, tvrdi da je Matijević podmitio srpskog tužitelja i suca kako bi zločinac sa Ovčare Boro Latinović dobio status svjedoka pokojnika. Tvrdi i da je u Hrvatskoj dao velike pare kako mu naše tužiteljstvo ne bi stvaralo probleme!

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI