Pismo čitateljice: ‘Zetovac koji je napao majku vara na liječničkom i odgovorno tvrdim da nije normalan’

ZET je ponovo na sebe navukao bijes putnika.

Nakon što smo pisali o incidentu, javila nam se čitateljica, koja živi u vozačevom susjedstvu, i ispričala nam je zabrinjavajuće detalje o njegovom privatnom životu.

“Znam ZET-ovog vozača. Prvi susjed mi je. Čovjek je skroz lud i nije normalan. Svi bježe od njega kao i ja. Mene je nazvao kurvom, od tada ga ne pozdravljam kao ni njegovu ženu. I ona me izvrijeđala na pasja kola. On je došao u ZET preko veze, prije nekih 6 godina. Njemu treba psihološka procjena smije li uopće voziti autobus. Odvratan je tip, perfidan i teški seljober bez kulture”, započela je.

Tebao bi psihološki test proći da se vidi je li sposoban voziti ljude uopće, jer odgovorno tvrdim da taj lik nije pri zdravoj pameti. Taj čovjek doma i pije i dva puta je svoj auto razbio”, nastavila je.

“Tražio je od moga sina da ide ‘pišati’ umjesto njega na liječničkom svakih 6 mjeseci jer on ima problema sa urinarnim traktom. ‘Ima krvi mokraći’, tako kaže. Moj sin je odbio, ali on je pronašao drugu žrtvu za tu prevaru”, otkrila je čitateljica.

(više…)Original možete pronaći na www.zagreb.info

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI