Broj 530

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka, 26. siječnja, a u njemu možete pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovog petka i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

U novom broju, između ostalog, možete pročitati:

Manipuliraju u borbi za vlast. Tajna štrajka sudaca koji iritira javnost: Vođe štrajka imaju plaće od tri do pet tisuća eura.

Propali lošinjski poduzetnik uključen u vitalne poslove vezane uz Fortenovu: Arsen Mujagić je ruski potrčko koji Grmoji podvaljuje stare informacije.Svi su još u šoku: Kako je suđenje za Sabljino ubojstvo završilo za manje od mjesec dana.

Europski čelnici i analitičari zadnjih dana sve češće spominju veliki svjetski rat… a Plenković stidljivo najavljuje uvođenje jednomjesečnog vojnog tečaja.

Slobodan Prosperov Novak nakon sedam godina zabrane otkriva: Valentin Ćorić godinama je u haškom zatvoru u tajnosti proizvodio vrhunsko vino, što je strogo zabranjeno.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI